Särö pastorat

Svenska kyrkan - Vallda, Släp, Kullavik. Expeditionen är öppen vardagar kl. 9.30-12, 13-16. Vardag före helgdag, under jul samt juni-aug kl. 9.30-12. Tel: 0300-32 35 50.

På Bryggan - Föreläsningar i höst

Höstens sista På Brygga föreläsning är den 17 november då Ulrik Munther kommer och visar sin kortfilm Put Your Sef Out There och pratar om identitet och hur han gjort för att hitta sig själv.

ÄNTLIGEN: Hela kyrkan sjunger

Lördag 23 oktober i Vallda kyrka kl. 15.30 och 18.00 (insläpp 30 min. före) Vallda kyrkokör med Rebecka Palmgren Ashour. Kjell Bergén, Torbjörn Fransson, Björn Hedén, Calle Strid, Per Hovensjö.

Aktuellt om covid-19

Vi hoppas kunna genomföra planerad verksamhet under hösten. Men kolla alltid på vår hemsida för aktuellt läge!

Från och med den 29 september tas råd och föreskrifter bort som gäller maxantal vid samlingar. På läktaren i Släps och Vallda kyrka finns möjlighet att sitta enskilt med avstånd.

Flera grupper startar terminen utomhus.
Vi fortsätter även webbsända gudstjänster.
Nattvard tillämpas med särkalkar och portionerade oblater.