Särö pastorat

Svenska kyrkan - Vallda, Släp, Kullavik. Expeditionen är öppen vardagar kl. 9.30-12, 13-16. Vardag före helgdag, under jul samt juni-aug kl. 9.30-12. Tel: 0300-32 35 50.

Våra lekplatser

Det är sensommar och du är som alltid välkommen att besöka våra lekplatser. På alla tre lekplatser finns klätterställning, rutschkana, gungor och sandlåda. I Släp finns även grillplats. I kyrkan kan ni tända ett ljus och se er omkring en stund. Vi ses!

Retreat och pilgrimsvandring

2/10 Pilgrimsvandring i Släp. 13/11 Retreat i Släp. Föranmälan.

Aktuellt om covid-19

Vi hoppas kunna genomföra planerad verksamhet under hösten. Men kolla alltid på vår hemsida för aktuellt läge!

Flera grupper startar terminen utomhus.
Vi fortsätter även webbsända gudstjänster. Nattvard tillämpas med särkalkar och portionerade oblater.

I våra lokaler är det begränsat antal platser beroende på sammanhang och lokalens storlek. Besökare sitter på anvisade platser. Är ni från samma familj kan ni sitta bredvid varandra. Annars sitter vi åtskilda i kyrkbänkarna.

Nedräkning till kyrkovalet 19 september 2021: