Kontakt

Särö pastorat Besöks- och postadress: Vallda Kyrkbyväg 8, 43490 Vallda Telefon: +46(300)323550 E-post till Särö pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Särö pastorat

Svenska kyrkan - Vallda, Släp, Kullavik. Pastorsexpeditionen öppen vardagar kl. 9.30-12, 13-16. Juni, juli och augusti samt vardag före helgdag kl. 9.30-12.

Café torsdagar kl 12 hela sommaren med smörgåsar, kaffe, kaka. Öppen kyrka v. 28-30, 32-33 kl 11-14 på vardagar är du välkommen in på en kopp med dopp, prat och gemenskap. Välkommen till Kullavikskyrkan!

SOMMAR: Café och öppen kyrka i Kullavik

Här hittar du sommarens program för barn med småbarnssång, parklek och annat skoj på våra lekplatser.

SOMMAR: För dig med barn