Särö pastorat

Svenska kyrkan - Vallda, Släp, Kullavik. Expeditionen är öppen vardagar kl. 9.30-12, 13-16. Vardag före helgdag, under jul samt juni-aug kl. 9.30-12.

Denna veckan startar våra verksamheter i Vallda och Släp.  Härlig start på lunchmusiken i Släp med Robin Rösehag, sång och  Wojciech Gluch på flygel. Läs hela veckans program här!

Vecka 3

Denna veckan startar våra verksamheter i Vallda och Släp. Härlig start på lunchmusiken i Släp med Robin Rösehag, sång och Wojciech Gluch på flygel. Läs hela veckans program här!

6, 7, 8, 13 och 14 mars 2020 kl. 19.00 spelas nyskrivna musikalen ”Nu vänder solen” i Släps kyrka. Biljetter 150 kr köps på expeditionen i Vallda, tel: 0300- 32 35 50 eller i Släps församlingshem.

Musikalen "Nu vänder solen"

Anmälan/frågor: Tel: 0760-02 31 72 eller kim.kehlmeier@svenskakyrkan.se

NYHET: Prova sjung gospel!

Var: Vallda kyrka. När: Onsdagar kl 18-20. Hur: 6 gånger, start 29/1 (uppehåll v.7). Final: Onsdag 11/3 avslutning med gospelkonsert. Vem: Alla som är sugna att prova sjunga gospel är välkomna, det krävs ingen körvana alls. Kostnad: Ingen. Anmälan/frågor: Tel: 0760-02 31 72 eller kim.kehlmeier@svenskakyrkan.se

Pris:100 kr inkl 3-rätters middag.
Föranmälan senast 30/1 till
sari.abrinder@svenskakyrkan.se

Tjejmiddag & hälsokväll

Välkommen till Kullavikskyrkan på hälsokväll de lux med tjejmiddag måndag 3 februari kl 18.30 Mitt i livet - peakar du? Tar tonåringarna eller dina åldrande föräldrar din oro,kraft och tid? Hur påverkar klimakteriet dig? Lust eller olustig? Vi får lite energi av varandra och delar erfarenheter och tips, om vi vill… Pris:100 kr inkl 3-rätters middag. Föranmälan senast 30/1 till sari.abrinder@svenskakyrkan.se

Häng med på ett härligt dagläger på sportlovet med kompisar, utevistelse, lek, sång, pyssel mm.

Sportlovskul

Information och anmälan senast 20/1 till milo.loren@svenskakyrkan.se

Tyst retreat

Lördagen den 25 januari kl. 9.30-17 i Släps kyrka. Frukost och lunch, 100 kr. Medverkar gör MiLo, Tomas, Lasse och Gertrud. Information och anmälan senast 20/1 till milo.loren@svenskakyrkan.se

Här hittar du alla våra konserter. Ett varierat program med musik i olika genrer.

Konserter i Särö pastorat

Var med i en bokcirkel kring Ylva Eggehorns bok ”Kryddad olja”. Fyra träffar, varannan tisdag kl. 18-19, start 11 februari. Släps församlingshem. Föranmälan.

NYHET: Bokcirkel om kvinnor i Bibeln

Vardagsropodden nr 135. "Allt som ska bli" Om Guds källa som aldrig tar slut. Veckans andakt och sång av och med Tomas Philipson och Maria Blåberg.

Vardagsro-podden

Här hittar du alla våra grupper, öppna verksamheter och körer samlade på en sida.

Alla körer och grupper

Här hittar du veckans lunchprogram för våra tre kyrkor. Ofta bjuder vi på sång, musik eller föreläsning i samband med lunchen.

Lunchprogram

Konfirmationen är en unik och viktig upplevelse fylld med skratt, allvar, utmaningar, vänskap och glädje. Välkommen att konfirmeras i Svenska kyrkan i Vallda, Släp och Kullavik!

Konfirmation