Särö pastorat

Svenska kyrkan - Vallda, Släp, Kullavik. Expeditionen är öppen mån-tors kl. 9.30-12, 13-16, fre samt vardag före helgdag, under jul samt juni-aug kl. 9.30-12. Tel: 0300-32 35 50.

Kammarkörens julkonsert

Här njuter vi av körsång på hög nivå. På programmet står Carols, Svenska julklassiker och en och annan ny julsång. Kungsbacka Kammarkör, solister och musiker. Lördag 4 december kl. 15.00 och 18.00 i Släps kyrka. Fri entré, men vaccinationsbevis eller liknande krävs.

Dialogpredikan på 2:a advent

Vad betyder det att Guds rike finns nära oss idag? Annika Olsson och Lennart Jansson predikar tillsammans i Vallda kyrka. Även webbsänt. Här hittar du hela vårt program!

Årets julpyssel & julmarknad

Pyssla loss med oss i Släps församlingshem tisdag 7 december kl. 15-19. Det blir också liten julmarknad med lokala hantverkare och delikatesser. Gröt, skinksmörgås, glögg...

Julens Sånger Nonstop

Allsång varvat med körsång, solo och julmys tillsammans med Gubbröra, Vallda kyrkokör, Rejoice och Körskôj med orkester. Drop in och drop ut söndag 19 december kl. 15.00-19.00 i Släps kyrka. Fri entré, men vaccinationsbevis eller liknande krävs

Luciakonsert.

Välkommen till ett klassiskt luciafirande med damkör och tända ljus. Körledare är Sofia Johansson. Maja Molander -cello. Lördag 11 december kl. 18.00 i Släps kyrka. Webbsänd. Fri entré, men vaccinationsbevis eller liknande krävs.

Fira jul med oss!

Den 24 december kl 16.30 hälsar vi alla i pastoratet välkomna som vill fira jul i Vallda församlingshem. Julbord, julsånger, jullekar, dans kring granen, tomte, julklappar till barnen. Deltagaravgift: Frivillig. Anmälan senast 20/12: saro.pastorat@svenskakyrkan.se Tel: 0300-32 35 50.

Luciafirande med barnkörer.

Barnkörerna m.fl. sjunger för oss på dessa härligt glittriga luciafiranden. Tisdag 7 december kl. 17.30 i Kullavikskyrkan. Söndag 12 december i Vallda kyrka kl. 16.00 och 17.30 samt i Släps kyrka kl. 17.00.

Aktuellt om covid-19

Vi hoppas kunna genomföra planerad verksamhet under hösten. Men kolla alltid på vår hemsida för aktuellt läge!

Från och med den 29 september tas råd och föreskrifter bort som gäller maxantal vid samlingar. På läktaren i Släps och Vallda kyrka finns möjlighet att sitta enskilt med avstånd.

Flera grupper startar terminen utomhus.
Vi fortsätter även webbsända gudstjänster.
Nattvard tillämpas med särkalkar och portionerade oblater.