Särö pastorat

Svenska kyrkan - Vallda, Släp, Kullavik. Pastorsexpeditionen öppen vardagar kl. 9.30-12, 13-16. Vardag före helgdag samt mellan jul och trettondedagen kl. 9.30-12.

Många är vi som blir lyckliga av att sjunga tillsammans. Här är fyra tillfällen då kyrkorna brukar bli fulla och sångens kraft lyfter taken • Lördag 2 mars kl.18 i Vallda: Kjell Bergén med musiker och Vallda kyrkokör. • Söndag 10 mars kl.17 i Kullavik: Körsköj. • Söndag 28 april kl.17 i Släp: Påskens sånger. • Måndag 29 april kl.18 i Vallda: Astrid Lindgren.

Hela kyrkan sjunger

Söndag 3 mars kl. 17 i Släps kyrka är du välkommen till en temagudstjänst om miljö där vi uppmärksammar en av vår tids viktigaste frågor. Sång av Rejoice och barnkörerna.

Jorden vi älskar

Välkommen till en podd-gudstjänst med Tomas och Maria. Vi delar en enkel andakt tillsammans och sjunger några av låtarna från podden. Följande fredagar kl. 18.00 i Släps kyrka: 22 februari, 15 mars, 12 april och i Särö kyrka den 10 maj.

Vardagsro

Pedagog med inriktning mot barn och familj 100 % sökes till Släps församling.

Lediga jobb

Pedagog med inriktning mot barn och familj 100 % sökes till Släps församling.

Läs senaste numret av Kyrknyckeln som pdf här.

Särö pastorats församlingsblad

Läs senaste numret av Kyrknyckeln som pdf här.

Pensé och påsklilja är säkra vårtecken på våra kyrkogårdar. Vårstädningen påbörjas v. 10. Vallda planterar penséer i april och i Släp blir det påskliljor.

Vårstädning på våra kyrkogårdar