Särö pastorat

Svenska kyrkan - Vallda, Släp, Kullavik. Expeditionen är öppen vardagar kl. 9.30-12, 13-16. Vardag före helgdag, under jul samt juni-aug kl. 9.30-12.

Luncher i våra kyrkor med god mat och samvaro som vanligt denna vecka. Annars har många grupper sportlov och vi erbjuder istället parklek och dagläger. Läs hela veckans program här!

Vecka 7

6, 7, 8, 13 och 14 mars 2020 kl. 19.00 spelas nyskrivna musikalen ”Nu vänder solen” i Släps kyrka. Biljetter 150 kr köps på expeditionen i Vallda, tel: 0300- 32 35 50 eller i Släps församlingshem.

Musikalen "Nu vänder solen"

Anmälan/frågor: Tel: 0760-02 31 72 eller kim.kehlmeier@svenskakyrkan.se

NYHET: Prova sjung gospel!

Var: Vallda kyrka. När: Onsdagar kl 18-20. Hur: 6 gånger, start 29/1 (uppehåll v.7). Final: Onsdag 11/3 avslutning med gospelkonsert. Vem: Alla som är sugna att prova sjunga gospel är välkomna, det krävs ingen körvana alls. Kostnad: Ingen. Anmälan/frågor: Tel: 0760-02 31 72 eller kim.kehlmeier@svenskakyrkan.se

Start 9/3. Föranmälan.

Yoga och stresshanteringskurs

Härlig pepkurs för tjejer åk 7-9. Yoga och stresshantering med fokus på avslappnade övningar. Kullavikskyrkan. Start 9/3. Föranmälan.

Häng med på ett härligt dagläger på sportlovet med kompisar, utevistelse, lek, sång, pyssel mm.

Sportlovskul

Anmälan till charlotte.carlsson@svenskakyrkan.se

Församlingsresa till Bibelns värld

På släktgården utanför Ängelholm har Urban Lennartsson byggt Bibelns värld. Jesu grav, Golgata och stallet i Betlehem m.m. i naturlig storlek. Lördag 28 mars samling vid Kullavikskyrkan kl 8.30 och hemma igen kl 16.30. Pris 250 kr/vuxen, 100 kr /barn inkl. buss, guidad visning och lunch. Anmälan till charlotte.carlsson@svenskakyrkan.se

Här hittar du alla våra konserter. Ett varierat program med musik i olika genrer.

Konserter i Särö pastorat

Var med i en bokcirkel kring Ylva Eggehorns bok ”Kryddad olja”. Fyra träffar, varannan tisdag kl. 18-19, start 11 februari. Släps församlingshem. Föranmälan.

NYHET: Bokcirkel om kvinnor i Bibeln

Vardagsropodden nr 139. "Livets eviga ord" Om ordets kraft. Veckans andakt och sång av och med Tomas Philipson och Maria Blåberg.

Vardagsro-podden

Här hittar du alla våra grupper, öppna verksamheter och körer samlade på en sida.

Alla körer och grupper

Här hittar du veckans lunchprogram för våra tre kyrkor. Ofta bjuder vi på sång, musik eller föreläsning i samband med lunchen.

Lunchprogram

Konfirmationen är en unik och viktig upplevelse fylld med skratt, allvar, utmaningar, vänskap och glädje. Välkommen att konfirmeras i Svenska kyrkan i Vallda, Släp och Kullavik!

Konfirmation