Särö pastorat

Svenska kyrkan - Vallda, Släp, Kullavik. Expeditionen är öppen vardagar kl. 9.30-12, 13-16. Vardag före helgdag, under jul samt juni-aug kl. 9.30-12.

Vi fortsätter fira gudstjänst både i kyrkan, på facebook och i radion

Nya direktiv, nya möjligheter! Söndagens sammanlysta gudstjänst från Kullavik kl 11 sänds live på vår Facebooksida. Söndagar kl 17 kan man också ratta in Kungsbacka närradio 95,5 Mhz och lyssna på en andakt från Särö pastorat.

Är du riskgrupp eller sitter i karantän så har du under två
dagar denna veckan möjlighet  att köpa en av Stinas goda matlådor.

Lunchlåda i Kullavik

Är du riskgrupp eller sitter i karantän så har du under två dagar denna veckan möjlighet att köpa en av Stinas goda matlådor.

Är du i karantän eller hör till en riskgrupp och är orolig för att gå ut? Vi kan försöka hjälpa dig med praktiska saker som tex att handla mat! Kontakta pastorsexpeditionen på tel: 0300-32 35 50.

Behöver du praktisk hjälp?

Lasse Nordung bjuder på en livesänd orgeldemonstration från läktaren i Släps kyrka. Tisdag 31 mars kl. 12.00. Livesändningen hittar du på pastoratets facebooksida: SvenskaKyrkanValldaSlapKullavik

Livesänd lunchmusik på tisdag

Vardagsropodden nr 145. "Så älskade Gud" - om försoning och kärlek från Gud, andakt och sång av och med Tomas Philipson och Maria Blåberg.

Vardagsro-podden

detta gäller inte för förskolan Prästkragen samt fritids Lyktan.

All barnverksamhet inställd

Pga de nya reglerna med max 50 personer är våra barnverksamheter både inom och utomhus inställda fr o m måndag 30 mars. detta gäller inte för förskolan Prästkragen samt fritids Lyktan.

Här hittar du alla våra konserter. Ett varierat program med musik i olika genrer.

Konserter i Särö pastorat

Här hittar du alla våra grupper, öppna verksamheter och körer samlade på en sida.

Alla körer och grupper

Diakon 100 % sökes till Särö pastorat med placering i Släps församling.

Lediga jobb

Diakon 100 % sökes till Särö pastorat med placering i Släps församling.