Särö pastorat

Svenska kyrkan - Vallda, Släp, Kullavik. Expeditionen är öppen vardagar kl. 9.30-12, 13-16. Vardag före helgdag, under jul samt juni-aug kl. 9.30-12.

Nu finns chans att gå på sånggudstjänst med Edo Bumba i Släps kyrka söndag den 11 oktober kl. 11 och 14. Vi har 45 biljetter per gudstjänst.  Fri entré. Boka plats via pastorsexpeditionen på tel: 0300-32 35 50 eller saro.pastorat@svenskakyrkan.se

Edo Bumba till Släp

Nu finns chans att gå på sånggudstjänst med Edo Bumba i Släps kyrka söndag den 11 oktober kl. 11 och 14. Vi har 45 biljetter per gudstjänst. Fri entré. Boka plats via pastorsexpeditionen på tel: 0300-32 35 50 eller saro.pastorat@svenskakyrkan.se

Tisdag 29 september kl. 18.30 visar vi ”Heaven is for real”. Vi får följa den sanna berättelsen om en småstadspappa som måste hitta modet och övertygelsen inom sig själv för att kunna dela sin sons häpnadsväckande och omvälvande upplevelse med resten av världen, efter att sonen genomgått en kritisk operation, under vilken han bland annat träffat Jesus."

Filmkväll i Släp