Barn - Kullavik

Barnverksamheten i Kullavikskyrkan är öppen för alla och ambitionen är att det skall vara en enkel och trivsam mötesplats att träffas och ha roligt tillsammans på. Alla grupper är vilande just nu p.g.a. corona.

Kolla in appen ”Kyrkan”. Passar barn i förskoleåldern. Den är gratis att ladda ner och finns där appar finns.

Appen Kyrkan

Vi har härliga lekplatser och utemiljöer i nära anslutning till alla våra tre kyrkor. De är välbesökta utflyktsmål för hela familjen.

Lekplatser

Alla barn i pastoratet erbjuds att få en Barnens bibel det år man fyller fyra. Har du inte fått någon så hör av dig!

Bibel till alla barn