Vuxen - Kullavik

Det finns många olika mötesplatser och verksamheter i våra församlingar. Vi erbjuder gemenskap och ett sammanhang där du kan möta andra och fördjupas i din tro.

Café Bryggan i Kullavik

Café Bryggan är platsen för gemenskap där man kan ta en god kopp kaffe, en fika eller träffas för en lunch. Öppettider måndag, tisdag & torsdag kl 10-16, onsdagar kl 13-16 och fredagar kl 10-13. Reservation för ev. ändringar. Välkommen!

Afternoon tea med språkcafé

Kullavikskyrkan varannan onsdag kl 16.30-17.30 fr o m 14 september ojämna veckor. Världens kvinnor träffas för umgänge, dricker te, handarbetar, tränar svenska... Barn är välkomna att följa med.

Stavgång Kullavik

Måndagar kl 13. Ta gärna med sittunderlägg och termos om du vill.

En grusväg med gräs i mitten leder in bland lövträden.

Katekumenat - vuxenväg till tro

Söker du ett sammanhang där du som vuxen kan samtala och reflektera över kristen tro och livets frågor? Tillsammans funderar vi över de större frågorna i livet.

Bokcirkel

Välkommen till höstens bokcirkel i Kullavikskyrkan. Vi läser boken ”Tusen olevda liv finns inom mig” av Tomas Sjödin. Föranmälan senast 9 september.

Stickcafé på Bryggan

Välkommen till Café Bryggans stickcafé. Ingen föranmälan.

Körskôj

Tisdagar kl. 18.30-20.00. Fokus på gemenskap och sångglädje.

KÖR: Gubbröra

Måndagar kl 16-18.30. Terminsstart 21 februari, övar sedan varannan vecka, jämna veckor. Är du man och tycker du om att sjunga och äta mat i trevligt sällskap. Då är Gubbröra kören för dig.

Bibelstudier

Torsdagar kl 10.30-12 Samling i caféet.

Kullavikskyrkans bouleklubb

Måndagar kl. 13.30 och torsdagar kl. 13.30 Välkomna nya och gamla boulevänner. Vid ihållande regn, inställt.

Någon lyfter upp en kaffekopp.

Andakter på äldreboenden

Varje vecka besöker vi pastoratets äldreboenden för andakt, gudstjänst och umgänge. Under pandemin kan det se lite annorlunda ut.

Projektkör

För dig som vill sjunga i kör men känner att tiden inte räcker till. Här hittar du aktuella projekt.