Vallda kyrka

Välkommen till Vallda kyrka! Här finns verksamheter för alla åldrar, stort engagemang och härlig gemenskap – för dig!

Samtal om existentiell hälsa

Vi behöver prata om helheten. För att vara friska och må bra behöver vi lyfta de existentiella frågorna. Under sex torsdagskvällar träffas vi och samtalar om existentiell hälsa utifrån läkaren och professorn Anders Rosengrens bok "Hela livet".

Lyktans fritids har några platser inför hösten 2022

Har ni barn som går på Toråsskolan i åk f-3? Söker ni ett fritidshem som erbjuder en lugn och trygg miljö med engagerade pedagoger? Vi har några platser att erbjuda på Lyktans fritidshem.

Vallda kyrkpark

Vallda kyrkpark är namnet på en ny mötesplats i Vallda skapad av Särö pastorat. Området är tänkt som ett grönt rekreationsområde för en bred målgrupp och vill locka till gemenskap och aktivitet utomhus men också skapa möjligheter för att finna stillhet & ro.

Sommarcafé i Vallda

Välkommen på fika och god gemenskap i vår vackra Örtagård, nedanför Prästgården i Vallda. I juli bjuder sommarteamet på fika. Torsdagar kl. 14.00-15.30 med början 2/6 och sista 25/8. Vid regn är vi i församlingshemmet.

Sommarkonsert x 10

Äntligen kan vi gå på konsert igen! Tio fina tillfällen att lyssna till sommarmusik i olika genrer i vackra Särö kyrka eller Vallda kyrka. Kalendarium hittar du här!

SommarMessy ☀️☀️☀️

Kreativitet, mat, andakt, musik och gemenskap. Det är Messy Church! Onsdag den 25/5 kl. 17-19 ses vi för vårens sista Messy. Vi grillar korv med bröd, pysslar och barnkörerna sjunger.

Torsdagslunch i Vallda

Torsdagar kl. 12.00 i Vallda församlingshem. Lunch, kaffe och kaka för 50 kr. Ibland har vi musikunderhållning eller föreläsning efter maten.

Grön diakoni

Behöver du tid och plats för återhämtning? Då är du välkommen till denna grupp.

Barn - Vallda

Ungdom - Vallda

Vuxen - Vallda

Livets stora händelser

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Samtal - Diakoni

Om du behöver samtala med någon eller annat stöd så är du välkommen att höra av dig till våra präster, diakoner eller samtalsterapeuter. Samtalen kan ske över telefon.

Vallda kyrka

Vallda kyrka, Vallda kyrkbyväg 8, 434 90 Vallda.

Pastorsexpeditionen, Vallda kyrkbyväg 8, 434 90 Vallda.
Tel: 0300-32 35 50. Fax: 0300-204 25.
Mån-fre kl. 9.30-12, 13-16.
e-post