Vallda kyrka

Välkommen till Vallda kyrka! Här finns verksamheter för alla åldrar, stort engagemang och härlig gemenskap – för dig!

MUSIKMÄSSA: I dina vingars skugga

Lovsångsgruppen Gloria med musiker framför I dina vingars skugga av Erik Tilling. Palmsöndagen 2 april kl. 11.00 i Vallda kyrka.

Bibelstudier med hebreiskan som redskap

Tisdagar kl. 16.30-18.00 i Vallda kyrka med start 14/3. Vi tar hebreiskan som redskap för att nå djupare i olika texter och försöker hitta en röd tråd i Bibelns budskap. Vi börjar I begynnelsen.

Söndagsskola för barn

Vi träffas på söndagar under gudstjänsten kl. 11.00 i Vallda kyrka. Dessa veckor gäller för 2023: 4, 6, 8, 10, 16, 18, 20. Vi ses hälsar Birgitta och Maria!

Sorgbearbetning

Har du sorg eller förlust i livet som gör ont och begränsar dig? Då kan en kurs i sorgbearbetning lära dig att arbeta med din sorg och förlösa sorgen så du kan må bättre och i stället lägga kraft och fokus på framtiden. Tisdagskvällar på Klippan, röda huset bakom Vallda församlingshem, med start 21/2.

Trädgårdsdiakoni

Vi vill erbjuda dig, som varit sjukskriven en längre tid, plats och redskap för återhämtning.

Påskluncher

💛 Tisdag 4 april: Påsklunch i Släp kl. 12.30. Efter lunchmusiken kl.12. 💛 Torsdag 6 april: Påsklunch i Vallda kl. 12.00. Robin Zieseniss berättar om påsken. 💛 Torsdag 6 april: Påsktallrik i Kullavik kl. 12.00. Personalkören sjunger och spelar. Luncherna kostar 100 kr

Måndagsgänget

Vi träffas på måndagar kl. 14-16 och arbetar med Vallda kyrkpark.

Vallda örtagård

På måndagar klockan 14.00 träffas vi som arbetar ideellt i Örtagården. Vi fikar och umgås. Du är välkommen i gemenskapen! Örtagården ligger nedanför prästgården i Vallda.

Messy Church

Kreativitet, mat, musik och gemenskap. Det är Messy Church! Vi ses varannan onsdag (ojämna veckor) kl. 17-19. Vi drar igång igen vecka 5, med uppehåll vecka 7 (sportlov) och vecka 15 (påsklov).

Torsdagslunch i Vallda

Torsdagar kl. 12.00 i Vallda församlingshem. Lunch, kaffe och kaka för 60 kr. Ibland har vi musikunderhållning eller föreläsning efter maten.

KÖR: Gloria

Varannan torsdag (udda veckor) kl. 17.00-18.30 i Vallda kyrka. Detta är en liten kör för dig som vill sjunga lovsång. Vi har plats för dig. Hör av dig!

En äldre kvinna sitter vid ett bord och bläddrar i en stickningsbok. Andra kvinnor sitter runt om henne och pysslar.

Trivselgruppen i Vallda

Trivselgruppen (fd Arbetskretsen) träffas i församlingshemmet i Vallda en gång i månaden och umgås och fikar.

Fritidshemmet Lyktan

Har ni barn som går på Toråsskolan i åk f-3? Söker ni ett fritidshem som erbjuder en lugn och trygg miljö med engagerade pedagoger? Vi har några nya platser att erbjuda på Lyktans fritidshem varje termin.

Vallda kyrkpark

Vallda kyrkpark är namnet på en ny mötesplats i Vallda skapad av Särö pastorat. Området är tänkt som ett grönt rekreationsområde för en bred målgrupp och vill locka till gemenskap och aktivitet utomhus men också skapa möjligheter för att finna stillhet & ro.

Barn - Vallda

Körer, grupper och verksamheter.

Ungdom - Vallda

Körer, grupper och verksamheter.

Vuxen - Vallda

Körer, grupper och verksamheter.

Livets stora händelser

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Samtal - Diakoni

Om du behöver samtala med någon eller annat stöd så är du välkommen att höra av dig till våra präster, diakoner eller samtalsterapeuter. Samtalen kan ske över telefon.

Vallda kyrka

Vallda kyrka, Vallda kyrkbyväg 8, 434 90 Vallda.

Pastorsexpeditionen, Vallda kyrkbyväg 8, 434 90 Vallda.
Tel: 0300-32 35 50. Fax: 0300-204 25.
Mån-fre kl. 9.30-12, 13-16.
e-post