Messy Church

Kreativitet, mat, andakt, musik och gemenskap. Det är Messy Church! Varannan tisdag ses vi i Vallda! Sommarfesten 19/5 är tyvärr inställd pga rådande pandemi.

Vallda församling bjuder in till Messy Church varannan tisdag kl.17.00 i Vallda församlingshem. Tyvärr ingen sommarfest 19/5 pga pandemin.

Messy Church är en kväll i gemenskap för alla, med ett annorlunda sätt att vara kyrka.

Vi börjar med att äta tillsammans. Efter maten presenteras kvällens tema och olika kreativa aktiviteter (pyssel, workshops). Avslutningsvis har vi en liten andakt där vi knyter ihop det hela med sång, drama, betraktelse och bön. Vi slutar alltid kl.19.

Så ta med dig familjen, grannen eller alla du känner för en bra kväll med "go" gemenskap. Ingen anmälan, det är bara att droppa in.

Välkommen!