Vuxen - Vallda

Det finns många olika mötesplatser och verksamheter i våra församlingar. Vi erbjuder gemenskap och ett sammanhang där du kan möta andra och fördjupas i din tro.

Torsdagar kl. 11.00 i Vallda församlingshem. Träna muskler, rörlighet, balans och smidighet på ett roligt och enkelt sätt.

Sittgympa

Höstterminen 2019 startar v. 36. Höstlov v. 44. Kolla alltid kalendariet längst ner på förstasidan!

Verksamheter

Varannan torsdag kl. 17.00-18.30 i Vallda församlingshem.

KÖR: Lovsångsgruppen

Varannan torsdag kl. 17.00-18.30 i Vallda församlingshem.

Bakstugan i vallda

Vill du prova på att baka bröd i en vedeldad bakugn som man gjorde förr i tiden? Ring oss på tel: 0300-32 35 50.