Vuxen - Vallda

Det finns många olika mötesplatser och verksamheter i våra församlingar. Vi erbjuder gemenskap och ett sammanhang där du kan möta andra och fördjupas i din tro.

Våra verksamheter

Våra grupper och körer har sommarlov och startar igen vecka 36-37. Men flera öppna träffpunkter för olika åldrar är igång under sommaren. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️

KÖR: Gloria

Varannan torsdag (udda veckor) kl. 17.00-18.30 i Vallda kyrka. Detta är en liten kör för dig som vill sjunga lovsång. Vi har plats för dig. Hör av dig!

Grön diakoni

Behöver du tid och plats för återhämtning? Då är du välkommen till denna grupp.

Måndagsgänget

Vi träffas på måndagar kl. 14-16 och arbetar med Vallda kyrkpark.

Torsdagslunch i Vallda

Torsdagar kl. 12.00 i Vallda församlingshem. Lunch, kaffe och kaka för 50 kr. Ibland har vi musikunderhållning eller föreläsning efter maten.

KÖR: Vallda kyrkokör

Måndagar kl. 19.00-21.00 i Vallda församlingshem. Hör av dig till Rebecka Palmgren Ashour om du är sugen på att vara med och sjunga.

En äldre kvinna sitter vid ett bord och bläddrar i en stickningsbok. Andra kvinnor sitter runt om henne och pysslar.

Trivselgruppen i Vallda

Trivselgruppen (fd Arbetskretsen) träffas i församlingshemmet i Vallda en gång i månaden och umgås och fikar.

Kvällsbön

Tisdagar kl. 19.00-20.30 i Vallda kyrka. Start 23 augusti. Vi lovsjunger, ber för och med varandra och delar härliga vittnesbörd om hur Jesus Kristus har förändrat människors liv.

Vallda örtagård

På måndagar klockan 14.00 träffas vi som arbetar ideellt i Örtagården. Vi fikar och umgås. Du är välkommen i gemenskapen! Örtagården ligger nedanför prästgården i Vallda.

Flödare i Vallda

För dig som behöver hjälp, men också för dig som vill göra en insats för en medmänniska.

Samtal - Diakoni

Om du behöver samtala med någon eller annat stöd så är du välkommen att höra av dig till våra präster, diakoner eller samtalsterapeuter. Samtalen kan ske över telefon.

Någon lyfter upp en kaffekopp.

Andakter på äldreboenden

Varje vecka besöker vi pastoratets äldreboenden för andakt, gudstjänst och umgänge. Under pandemin kan det se lite annorlunda ut.

Leva vidare grupp

En grupp för dig som mist din livskamrat.

Matgubbarna

Matlagningsgrupp för herrar.

Bakstugan i vallda

Vill du prova på att baka bröd i en vedeldad bakugn som man gjorde förr i tiden? Ring oss på tel: 0300-32 35 50.