Släps kyrka

Välkommen till Släps kyrka i Särö! Här finns en öppen gemenskap med plats för hela livet omgivet av en vacker miljö. Med rum från lekplatsens liv och rörelse till kyrkans stillhet.

Film, popcorn, samtal. Vi ses i Släps församlingshem kl. 18.30.

Filmkvällar 2019

Film, popcorn, samtal. Vi ses i Släps församlingshem kl. 18.30. Tisdag 8 oktober: "Imorgon" - Vi får möta människor från tio olika länder som ägnar sina liv åt att rädda vår planet! Bästa dokumentärfilm, César Awards 2016. Tisdag 12 november: "The wife" - Joan Castleman är gift med en av alla dessa män som tror att de äger världen. Han är också en av USA:s mer framstående romanförfattare, som snart kommer att få Nobelpriset i litteratur. Joan har de senaste 40 åren ignorerat sina egna författartalanger och i stället satsat allt på att stötta makens karriär. Nu har hon fått nog.

Vi repeterar på onsdagar kl 18-21 i Släps kyrka med start 18 september. Vid frågor kontakta:  Åsa Winald, tel: 0760-023113, e-post: asa.winald@svenskakyrkan.se

Vill du vara med i nästa musikal i Släp?

”Nu vänder solen.” Med avstamp i Bibeln porträtterar vi kvinnors historia och nutid. Kom och hör om projektet och provsjung till roll 9 oktober kl 18.00 i Släps kyrka (för medverkan i kören behöver du inte provsjunga). Vi repeterar på onsdagar kl 18-21 i Släps kyrka med start 18 september. Vid frågor kontakta: Åsa Winald, tel: 0760-023113, e-post: asa.winald@svenskakyrkan.se

Lördag 19 oktober kl. 9.30-17.00 i Släps kyrka och församlingshem. Retreatledare: Rigmor, Milo, Lasse och Gertrud. 100kr i det ingår frukost, lunch, kaffe/te, frukt mm. Anmälan till milo.loren@svenskakyrkan.se senast 14/10.

En tyst retreat med kristen djupmeditation

Häng med på ett härligt dagläger på höstlovet med kompisar, utevistelse, lek, sång, pyssel mm.

Höstlovskul

Linnea Åshede presenterar den digitala databasen Svenskt Kvinno Biografiskt Lexikon - vad projektet är och en personlig favorit ur lexikonet: Johanna Hedén. Söndag 27/10 kl. 12.30 i Släps kyrka

Afternoon Tea

Släps kyrka

Släps kyrka, Östra Särövägen 339, 429 44 Särö.

Pastorsexpeditionen, Vallda kyrkbyväg 8, 434 90 Vallda.
Tel: 0300-32 35 50. Fax: 0300-204 25.
Mån-fre kl. 9.30-12, 13-16.
e-post