Vallda örtagård

På måndagar klockan 14.00 träffas vi som arbetar ideellt i Örtagården. Vi fikar och umgås. Du är välkommen i gemenskapen! Örtagården ligger nedanför prästgården i Vallda.

Har du, som vi, lust att träffas och jobba lite med de gröna fingrarna? Vi ses på måndagkvällar under vår, sommar och höst, och jobbar en stund och sedan fikar vi och umgås. Vi har en liten redskapsbod och utemöbler att sitta på.

Vi har samlat ihop olika örter med inspiration från Bibeln och vackra blommor i största allmänhet. Vi åker på dagsutflykter och resor till andra trädgårdar.

Vi välkomnar allt intresse. Kan du bara komma en stund är du välkommen. Vill du bara komma och hälsa på oss är du också välkommen!

Har ni några frågor, kontakta: 
Ann Janson, tel: 0705-85 12 81.
Birgitta Siebrands, tel: 0706-32 37 63.

Samtidigt som Örtagården träffas också måndagsgänget i Vallda kyrkpark.
Läs mer här!

Våra verksamheter

Vårterminen startar vecka 3 för de flesta verksamheterna. Vi har sportlov v.7. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.