Kontakt

Särö pastorat Besöks- och postadress: Vallda Kyrkbyväg 8, 43490 Vallda Telefon: +46(300)323550 E-post till Särö pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vallda örtagård

Måndagar kl. 16.00 samlas vi nere i Örtagården. Örtagården ligger nedanför prästgården i Vallda.

Har du, som vi, lust att träffas och jobba lite med de gröna fingrarna? Vi ses på måndagkvällar under vår, sommar och höst, och jobbar en stund och sedan fikar vi och umgås inne på Klippan. Vi har en liten redskapsbod och bänkar att sitta på.

Vi har samlat ihop olika örter med inspiration från Bibeln och vackra blommor i största allmänhet. Vi åker på dagsutflykter och resor till andra trädgårdar.

Vi välkomnar allt intresse. Kan du bara komma en stund är du välkommen. Vill du bara komma och hälsa på oss är du också välkommen!

Har ni några frågor, kontakta:
Maila, tel: 0300-254 50
Inga-Lisa, tel 0300-273 13