Foto: Stefan Jannesson

Kvällsbön

Just nu har vi sommaruppehåll och återkommer i augusti på tisdagar kl. 19.00-20.00 via videolänk. Vi lovsjunger, ber för och med varandra och delar härliga vittnesbörd om hur Jesus Kristus har förändrat människors liv.

Nu startar vi upp kvällsbönen igen via videolänk: https://meet.jit.si/Kvällsbön som är gratis. Vi börjar tisdag 16 feb och tiden är kl 19.00 till 20.00 och du är varmt välkommen att vara med. Vi lovsjunger, ber för och med varandra och delar härliga vittnesbörd om hur Jesus Kristus har förändrat människors liv. Du behöver inte kunna bedja högt utan om du bara vill vara med i gemenskapen så är det helt OK. Var bara med och låt dig omslutas av Jesu kärlek och den Heliga Andes närvaro. Ansvarig för kvällsbönen är Lennart Janson och om du behöver hjälp med att koppla upp dig via videolänken så kan Lennart hjälpa dig i god tid innan kvällsbönen.

Så här kopplar du upp dig via videolänk: 
Datorn och mobiltelefonen: Kopiera, skriv av eller klicka på länken https://meet.jit.si/Kvällsbön och lägg/skriv in den på din webbläsare (t ex Google Chrome) och vänsterklicka sedan på länken så kommer är du med.

Vi kommer att ha ett lovsångshäfte enbart för kvällsbönen med några enkla lovsånger/psalmer i och vi kan skicka lovsångshäftet till dig via e-post.

Lennart Janson
E-post: lennartjanson1@gmail.com 
Mobil: 0707-508082

___________________

Kvällsbönen är öppen för alla som vill vara med och be för Vallda församling, för människorna som bor här, för verksamheten och för dig som har något personligt att be för. Kom när du vill och kan!

Bild: Stefan Jannesson