Kullavikskyrkan

Välkommen till Kullavikskyrkan. En öppen kyrka med kärlek, glädje och plats för hela människan!

Måndag 17 augusti börjar vi bygga om allrummet till mysigt café

Nu bygger vi café

Måndag 17 augusti börjar vi bygga om allrummet till mysigt café

"Varje morgon ber vi i Kullavikskyrkan för den oroliga tid vi lever i med snabb spridning av Corona. Vi ber om lugn för den som är orolig, om läkedom för den som är smittad, om kraft för den som arbetar i sjukvården, om klokskap för dem som fattar beslut och om mod, hopp och medmänsklighet för oss alla. Be gärna med oss  - antingen i kyrkan 8:45 eller hemma när du vill."

Morgonbön

"Varje morgon ber vi i Kullavikskyrkan för den oroliga tid vi lever i med snabb spridning av Corona. Vi ber om lugn för den som är orolig, om läkedom för den som är smittad, om kraft för den som arbetar i sjukvården, om klokskap för dem som fattar beslut och om mod, hopp och medmänsklighet för oss alla. Be gärna med oss - antingen i kyrkan 8:45 eller hemma när du vill."

Kullavikskyrkan

Besöksadress: Kyviks Äng 17, 429 30 Kullavik.

Postadress: Box 42, 429 21 Kullavik.

Pastorsexpedition Särö pastorat: Vallda kyrkbyväg 8, 434 90 Vallda.
Tel: 0300-32 35 50. Fax: 0300-204 25.
Mån-fre kl. 9.30-12, 13-16.
e-post