Kullavikskyrkan

Välkommen till Kullavikskyrkan. En öppen kyrka med kärlek, glädje och plats för hela människan!

Projektkörer i vår

För dig som vill sjunga i kör under en begränsad tid. I vår kan du vara med i "Prova Sjung GOSPEL" i Vallda med start v. 4 och "Gospel med Malin Abrahamsson" i Kullavik med start v. 4.

Café Bryggan i Kullavik

Välkommen till Café Bryggan i Kullavikskyrkan. Här finner du en mötesplats för alla åldrar. Det serveras soppa, sallad, paj, smörgåsar, ett härligt utbud av fika och inte minst finkaffe. Torsdagar kl 12-14 serveras Brygglunch, oftast husmanskost, och kl 13 är det någon underhållning. Öppettider måndag och torsdag kl 10-16, tisdag kl 10-17.30, onsdag kl 13-16 och fredag kl 10-13.

Öppen kyrka/Vardagsgudstjänster

Kullavikskyrkans kyrkorum är öppet följande tider: Vardagar kl 8.45-9.00 morgonandakt samt kl 12.00-12.15 lunchandakt. Torsdag kl 18.00 kvällsmässa. Tid för stillhet i kyrkorummet – se café Bryggans öppettider. Välkommen att tända ljus, sitta ner, lyssna till lugn och meditativ musik.

Barn - Kullavik

Ungdom - Kullavik

Vuxen - Kullavik

Kullavikskyrkan - fakta

Kullavikskyrkan invigdes av biskopen på Marie Bebådelsedag 1983. Den himmelsblå färgen dominerar i koret och drar spontant blickarna till sig med sitt vackra ljusinsläpp i taket.

Livets stora händelser

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Samtal - Diakoni

Om du behöver samtala med någon eller annat stöd så är du välkommen att höra av dig till våra präster, diakoner eller samtalsterapeuter. Samtalen kan ske över telefon.

Våra verksamheter

Vårens verksamheter startar vecka 3. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️

Kullavikskyrkan

Adress: Kyviks Äng 17, 429 30 Kullavik.

Pastorsexpedition Särö pastorat: Vallda kyrkbyväg 8, 434 90 Vallda.
Tel: 0300-32 35 50. Fax: 0300-204 25.
Mån-fre kl. 9.30-12, 13-16.
e-post