Kullavikskyrkan

Välkommen till Kullavikskyrkan. En öppen kyrka med kärlek, glädje och plats för hela människan!

Katarina Johansson, präst, 031-788 7303
Jenny Magnusson, präst, 031-93 50 80
Charlotte Carlsson, diakon, 031-788 7305

Samtalsstöd

"Hos oss finns präster och diakoner för samtal och stöd om du känner dig orolig. pga pandemi eller något annat. Samtal är en viktig del av vår verksamhet och de pågår året runt men just nu vill vi påminna om möjligheten. Samtalen kan också ske över telefon! Hör av dig till: Katarina Johansson, präst, 031-788 7303 Jenny Magnusson, präst, 031-93 50 80 Charlotte Carlsson, diakon, 031-788 7305

Obs inställt tills vidare!
Varannan torsdag klassiskt bibelstudium, varannan torsdag bibelmeditation

Bibelstudier - En vår med Matteus

Obs inställt tills vidare! Varannan torsdag klassiskt bibelstudium, varannan torsdag bibelmeditation

"Varje morgon ber vi i Kullavikskyrkan för den oroliga tid vi lever i med snabb spridning av Corona. Vi ber om lugn för den som är orolig, om läkedom för den som är smittad, om kraft för den som arbetar i sjukvården, om klokskap för dem som fattar beslut och om mod, hopp och medmänsklighet för oss alla. Be gärna med oss  - antingen i kyrkan 8:45 eller hemma när du vill."

Morgonbön

"Varje morgon ber vi i Kullavikskyrkan för den oroliga tid vi lever i med snabb spridning av Corona. Vi ber om lugn för den som är orolig, om läkedom för den som är smittad, om kraft för den som arbetar i sjukvården, om klokskap för dem som fattar beslut och om mod, hopp och medmänsklighet för oss alla. Be gärna med oss - antingen i kyrkan 8:45 eller hemma när du vill."

Här kan du lyssna till veckans predikan utifrån aktuell söndags text.

Söndagens predikan Kullavik

Här kan du lyssna till veckans predikan utifrån aktuell söndags text.

Här hittar du alla våra konserter. Ett varierat program med musik i olika genrer.

Konserter i Särö pastorat

Kullavikskyrkan

Besöksadress: Kyviks Äng 17, 429 30 Kullavik.

Postadress: Box 42, 429 21 Kullavik.

Pastorsexpedition Särö pastorat: Vallda kyrkbyväg 8, 434 90 Vallda.
Tel: 0300-32 35 50. Fax: 0300-204 25.
Mån-fre kl. 9.30-12, 13-16.
e-post