Kullavikskyrkan

Välkommen till Kullavikskyrkan. En öppen kyrka med kärlek, glädje och plats för hela människan!

Café Bryggan i Kullavik

Café Bryggan är platsen för gemenskap där man kan ta en god kopp kaffe, en fika eller träffas för en lunch. Öppettider måndag, tisdag & torsdag kl 10-16, onsdagar kl 13-16 och fredagar kl 10-13. Reservation för ev. ändringar. Välkommen!

Vardagsgudstjänster

Måndag - fredag: Morgonbön kl 8.45, middagsbön kl 12.00, kvällsandakt tisdag kl 18.00 och kvällsmässa torsdag kl 18.00

Barn - Kullavik

Ungdom - Kullavik

Vuxen - Kullavik

Kullavikskyrkan - fakta

Kullavikskyrkan invigdes av biskopen på Marie Bebådelsedag 1983. Den himmelsblå färgen dominerar i koret och drar spontant blickarna till sig med sitt vackra ljusinsläpp i taket.

Livets stora händelser

Kyrkan finns där genom hela livet, från att välkomna ett barn in i Guds familj, välsigna äktenskapet till att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Samtal - Diakoni

Om du behöver samtala med någon eller annat stöd så är du välkommen att höra av dig till våra präster, diakoner eller samtalsterapeuter. Samtalen kan ske över telefon.

Våra verksamheter

Våra grupper och körer har sommarlov och startar igen vecka 36-37. Men flera öppna träffpunkter för olika åldrar är igång under sommaren. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️

Kullavikskyrkan

Adress: Kyviks Äng 17, 429 30 Kullavik.

Pastorsexpedition Särö pastorat: Vallda kyrkbyväg 8, 434 90 Vallda.
Tel: 0300-32 35 50. Fax: 0300-204 25.
Mån-fre kl. 9.30-12, 13-16.
e-post