Kullavikskyrkan

Välkommen till Kullavikskyrkan. En öppen kyrka med kärlek, glädje och plats för hela människan!

Pris:100 kr inkl 3-rätters middag.
Föranmälan senast 30/1 till
sari.abrinder@svenskakyrkan.se

Tjejmiddag & hälsokväll

Välkommen till Kullavikskyrkan på hälsokväll de lux med tjejmiddag måndag 3 februari kl 18.30 Mitt i livet - peakar du? Tar tonåringarna eller dina åldrande föräldrar din oro,kraft och tid? Hur påverkar klimakteriet dig? Lust eller olustig? Vi får lite energi av varandra och delar erfarenheter och tips, om vi vill… Pris:100 kr inkl 3-rätters middag. Föranmälan senast 30/1 till sari.abrinder@svenskakyrkan.se

Start torsdag 30/1 kl. 10.30-12 i Kullavikskyrkan.
Varannan torsdag klassiskt bibelstudium, varannan torsdag bibelmeditation

Bibelstudier - En vår med Matteus

Start torsdag 30/1 kl. 10.30-12 i Kullavikskyrkan. Varannan torsdag klassiskt bibelstudium, varannan torsdag bibelmeditation

Musikquiz, läshörna, föredrag om vildsvin, meditation och speakers corner var några förslag när Kullavikskyrkan bjöd in till brainstorming inför nya caféet. Miljön var ett annat hett ämne med önskemål om växter, små avskilda öar, lokala konstnärer på väggarna och känslan av hemtrevnad och låga trösklar. Ny träff för alla 23/1 kl. 19.

Kom och tyck till om Kullavikskyrkans nya café!

Kullavikskyrkans nya café behöver ett passande namn och har du ett förslag på vad det skulle kunna heta så maila det till katarina.x.johansson@svenskakyrkan.se Blir det ditt förslag som vinner så utlovas ett riktigt fint och smaskigt pris.

Namntävling

Här kan du lyssna till veckans predikan utifrån aktuell söndags text.

Söndagens predikan Kullavik

Här kan du lyssna till veckans predikan utifrån aktuell söndags text.

Här hittar du alla våra konserter. Ett varierat program med musik i olika genrer.

Konserter i Särö pastorat

Kullavikskyrkan

Besöksadress: Kyviks Äng 17, 429 30 Kullavik.

Postadress: Box 42, 429 21 Kullavik.

Pastorsexpedition Särö pastorat: Vallda kyrkbyväg 8, 434 90 Vallda.
Tel: 0300-32 35 50. Fax: 0300-204 25.
Mån-fre kl. 9.30-12, 13-16.
e-post