Ungdom - Vallda

Vår ungdomsverksamhet är öppen för alla oavsett om du konfirmerats i Vallda eller inte! Hit får du komma precis som du är; troende eller tvivlande. #alltidälskad

KONFIRMATION

Konfirmation - anmälan

Konfirmationen är en unik och viktig upplevelse fylld med skratt, allvar, utmaningar, vänskap och glädje. Välkommen att konfirmeras i Svenska kyrkan i Vallda, Släp och Kullavik!

Konfirmander i Vallda

Denna sida är för dem som redan är anmälda till konfirmation i Vallda församling. Här hittar du aktuellt sånghäfte, QR-kod för gudstjänstgåendet m.m.

Vårdnadshavargrupp för konfirmander

Vi får tillsammans fundera kring stora frågor som vi vet dyker upp under konfirmandtiden. Läs mer om datum och innehåll och anmäl dig nedan.

SPECIFIKT I VALLDA

Kyrkans unga, åk 7 - 20 år

Torsdagar kl. 19.00-21.30 (drop-in från 18.30) i Vallda församlingshem, ungdomslokalen. Kyrkans Unga är en öppen verksamhet för dig som går i sjuan eller är 13 år upp till 20 år. Vi träffas för det mesta i cafédelen av Vallda församlingshem på torsdagar.

BAND: Joyful Sound, från åk 7

Joyful Sound är en del av Kyrkans Unga på torsdagar jämna veckor. Mellan klockan 17.45-18.45 övar bandet och vi håller till i kyrkans replokal "Svinhuset".

GEMENSAMT I PASTORATET

Ledarutbildning steg 1, åk 9

Nu startar vi ny omgång för dig som vill engagera dig som ledare i våra grupper, tillsammans med ungdomar från hela pastoratet.

18+-gruppen, 18-30 år

För dig som är 18-30 år. Vi träffas en gång i månaden och gör ibland större projekt och resor ihop. Hit är du välkommen oavsett om du varit aktiv i kyrkan innan eller inte. Kom som du är!

Ledarutbildning steg 2, åk 1, 2, 3 på gymnasiet

Här anmäler du dig till Kungsbacka kontrakts ledarutbildning steg 2 2021-2022

Handbok för unga ledare

Här kan du som ung ledare hitta tips till andakt, lek, fördjupning och musik när du får i uppgift att leda ett pass under din konfirmandtid. Se förslagen som just förslag och välj gärna något annat om du har inspiration för det.

Ungdoms- och ledaranmälan 2021-2022

Anmäl dig här till våra olika alternativ. Är du under 18 år behöver du göra anmälan tillsammans med vårdnadshavare. Personuppgifterna sparas av Särö pastorat i upp till 3 år.

Replokaler

För dig som vill starta eller repa med ditt band finns väl utrustade replokaler.

Resa till Taizé 6-14/8 2022 (15-30 år)

För nionde gången åker vi till klostret Taizé i östra Frankrike med Särö pastorat! Vill du följa med?