Ledarutbildning steg 1, åk 9

Gå Särö pastorats ledarutbildning för att göra dig redo för att ta ett ledaruppdrag i pastorat. Häng på ett år tillsammans med gamla och antika ledare och lär dig mer om dig själv, Gud och ledarskap.

Tyckte du att konfan var rolig och givande eller vill du förbättra den för nästa års konfirmander? Vill du lära känna nya kompisar och få en bra merit på ditt CV? Tyckte du det där med kyrka och Gud inte var så dumt ändå? Då är ledarutbildningen rätt för dig!

Vi har pass om ledarskap, grupputveckling, mobbning, andaktsmeotdik, lekmetodik, livsfrågor, bibel, kyrkan och annat som hör ledaruppgiften till.

Du som går ledarutbildning kommer under utbildningen ha chansen att vara med som ung ledare i en verksamhet i någon av våra tre kyrkor. Efter utbildningens slut kan du tillsammans med anställda, vara ung ledare i en verksamhet som passar och intresserar dig.

• Pröva-på-kväll i augusti 2021 i Kullavik/Släp
  • Läger fre-sön 10-12/9 2021 på Västkustgården
  • Helkväll 13/1 2022 i Vallda
  • Läger fre-sön 27-29/5 2022 på Västkustgården

Anmäl dig senast den 18/8.

För mer info kontakta;

Karl-Oskar löfgren
Församlingspedagog Vallda

Intresseanmälan till ledarutbildningen i Särö pastorat