Ledarutbildning

Engagera dig som ledare i våra grupper, tillsammans med ungdomar från hela pastoratet.

Vill du bli ledare i våra grupper? Vill du utvecklas som ledare? Vill du träffa andra härliga, unga människor?  Vill du fortsätta fundera på frågor om livet och tron? Då kanske ledarutbildningen är något för dig!

Vi har pass om ledarskap, grupputveckling, mobbning, lekmetodik, livsfrågor och annat som hör ledaruppgiften till. Du som går ledarutbildning kommer under utbildningen vara med som hjälpledare i en verksamhet i någon av våra tre kyrkor. Efter utbildningens slut kan du tillsammans med anställda, vara ledare i en verksamhet som passar och intresserar dig.

Karl-Oskar löfgren
Församlingspedagog Vallda