Kyrkans unga, åk 7 - 20 år

Torsdagar kl. 19.00-21.30 (drop-in från 18.30) i Vallda församlingshem, ungdomslokalen. Kyrkans Unga är en öppen verksamhet för dig som går i sjuan eller är 13 år upp till 20 år. Vi träffas för det mesta i cafédelen av Vallda församlingshem på torsdagar.

Ibland åker vi på utflykt, läger eller sysslar med olika kreativa projekt. Du är alltid välkommen, tvivlande som tvärsäker, glad som ledsen. Oavsett vem du är, hur du ser ut eller vem du älskar.

Karl-Oskar Löfgren

Våra verksamheter

Våra grupper och körer har sommarlov och startar igen vecka 36-37. Men flera öppna träffpunkter för olika åldrar är igång under sommaren. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.