Kontakt

Särö pastorat Besöks- och postadress: Vallda Kyrkbyväg 8, 43490 Vallda Telefon: +46(300)323550 E-post till Särö pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Våra kyrkogårdar

Våra vackra kyrkogårdar är platser för stillhet och eftertanke, men också kulturskatter som berättar om olika tiders historia.

I Särö pastorat finns tre kyrkor och två kyrkogårdar. Kyrkogårdarna ligger i anslutning till Vallda kyrka och Släps kyrka. Kullavikskyrkan har ingen anslutande kyrkogård utan tillhör Släps.

På båda kyrkogårdarna finns det fyra olika gravskick; kistgravplats, urngravplats, askgravplats och minneslund. Till kyrkogårdarna hör också varsin bisättningslokal.

För frågor om begravning, gravskötsel och avtal:

Katarina Lampa
Kamrersassistent, gravfrågor