Någon tar soppa ur en stor kastrull.
Foto: Johannes Frandsen

Torsdagslunch i Vallda

Torsdagar kl. 12.00 i Vallda församlingshem. Lunch, kaffe och kaka för 60 kr. Ibland har vi musikunderhållning eller föreläsning efter maten. Nu har vi sommaruppehåll och börjar igen 5/9.

Vi lagar all mat från grunden och använder oss av när/lokalproducerade råvaror, det vi serverar är laktosfritt och vi kan även erbjuda veganska eller vegetariska alternativ vid anmälan. Om du har några andra allergier får du gärna meddela oss på tel: 0760-02 31 36 så att vi kan planera ett alternativ för dig.

När det är soppa serveras nybakat bröd. Efter maten ingår kaffe och kaka/efterrätt.

Ibland har vi gäster som berättar om olika ämnen eller underhåller med sång och musik.

5/9 ”Goda nyheter” berättar om sitt arbete med att dela ut biblar

12/9 Inget program i nuläget

19/9 Vår fritidsledare Caroline Wessmark har ordet

26/9 Inget program i nuläget

3/10 ”Att vara en lärjunge” – Lennart Jansson delar med sig av sina erfarenheter

10/10 Inget program i nuläget

17/10 ”Ingen ska behöva vara ensam” – Camilla Holmberg och AnnCharlotte Berntsson om kommunens arbete mot ensamhet.

24/10 Inget program i nuläget

31/10 Robin Zieseniss om Allahelgona.

7/11 Inget program i nuläget

14/11 ”Novemberljus” – Om vi vågar dela mörkret kan ljuset bryta in; Cecilia Luther spelar polskor och filmmusik på sin fiol.

21/11 Inget program i nuläget

28/11 Vardagsropodden – sång och musik med Maria Blåberg och Tomas Philipson

Samarrangemang med Sensus.

Varmt välkommen till en stund i gemenskap!
För mer information kontakta diakon Lise-Lott Claesson tel. 0300-32 35 63 .

Sommarcafé i Örtagården

Fika och god gemenskap hela sommaren. Vi ses i Örtagården i Vallda, nedanför Prästgården. Torsdagar kl. 14.00-15.30 med start 13/6 och sista 17/8.