Torsdagshäng, åk 3-5

Torsdagar kl. 14.30-17.00 i Släps församlingshem.

Hit kan du komma efter skolan och vara med en stund eller hela tiden. Här spelar vi spel, bakar, pratar, leker, fikar och vid önskemål provar vi på olika roliga aktiviteter som exempelvis Bounce, minigolf och bowling. Det finns även möjlighet att testa på programmering, Ozobot Bit 2.0.

Anmälan krävs, begränsat deltagarantal. Kostnad: 250 kr per termin.

Tara Ullaeus
Pedagog
e-post

Anmäl dig här!

Våra verksamheter

Våra grupper och körer har sommarlov och startar igen vecka 36-37. Men flera öppna träffpunkter för olika åldrar är igång under sommaren. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.