Skogsmulle

Till hösten drar vi igång Skogsmulle i Släp. Häng med och utforska skogens värld med oss!

För: Barn 0-6 år med föräldrar.
När: Måndagar kl. 10-12 (start 2/9, avslutning 2/12).
Var och hur: Vi möts på lekplatsen utanför Släps församlingshem och går tillsammans för att leka och lära i skogens fantastiska värld. Vi arbetar utifrån Friluftsfrämjandets koncept Skogsmulle i förskolan där vi genom ett utomhusäventyr utforskar, upptäcker och upplever tillsammans med barnen. Vi har en sångsamling innan vi går tillbaka till Släp där vi fikar och kan leka fritt på vår härliga lekplats! Med bra kläder och ett härligt humör blir detta ett toppentillfälle för dig som vill vara ute i naturens härliga lekplats tillsammans med ditt barn.
Kostnad: 100 kr och då ingår fika samt frivilligt medlemsskap i Friluftsfrämjandet.
Anmälan: Via formuläret nedan eller på e-post till sara.jertborn@svenskakyrkan.se

Höstens grupp är full!

Anmäl er till skogsmulle här!