Vuxen - Släp

Det finns många olika mötesplatser och verksamheter i våra församlingar. Vi erbjuder gemenskap och ett sammanhang där du kan möta andra och fördjupas i din tro.

Bokcirkel

Välkommen att vara med i en bokcirkel i Släp. Nästa träffar är 12/12 och 24/1 kl. 15-17. Vi börjar alltid med fika. Är du intresserad kontakta: Eva Montelius, tel: 0760-02 31 04.

KÖR: Musikalensemblen, från 13 år

Vi repeterar på onsdagar kl 18-21 i Släps kyrka. Hösten 2022 blir det nypremiär för musikalen "Maria Magdalena".

Lunchmusik

På tisdagar ses vi i Släps kyrka kl. 12.00 för en stunds musik i olika genrer med Lasse Nordung och gästande musiker. Efteråt serveras lunch i församlingshemmet för 50 kr.

Mötesplats för anhörigvårdare

Torsdag 9 september kl. 14:30-16:30 träffas vi i Släps kyrkcafé. Och vi kommer att träffas 6 gånger.

Sångteknik: VOX

Lär känna din röst genom solosång i grupp, teknik för alla genrer. Vi träffas i Släps kyrka med avstånd till varandra. Inga förkunskaper behövs men du behöver anmäla ditt intresse att vara med. Måndagar kl. 18.00-21.00.

Rösten

Vi engagerar oss i: Hantverket, tekniken. Artisteriet. Helheten, magin och kroppsspråk.

Släps kyrkliga arbetskrets

Måndagar ojämna veckor kl. 12-15 i Släps församlingshem. Start 17/1.

Samtal - Diakoni

Om du behöver samtala med någon eller annat stöd så är du välkommen att höra av dig till våra präster, diakoner eller samtalsterapeuter. Samtalen kan ske över telefon.

KÖR: Rejoice

Torsdagar kl. 19.00-21.00 i Släps kyrka.

Någon lyfter upp en kaffekopp.

Andakter på äldreboenden

Varje vecka besöker vi pastoratets äldreboenden för andakt, gudstjänst och umgänge. Under pandemin kan det se lite annorlunda ut.

Leva vidare grupp

En grupp för dig som mist din livskamrat.