Vuxen - Släp

Det finns många olika mötesplatser och verksamheter i våra församlingar. Vi erbjuder gemenskap och ett sammanhang där du kan möta andra och fördjupas i din tro.

Linnea Åshede presenterar den digitala databasen Svenskt Kvinno Biografiskt Lexikon - vad projektet är och en personlig favorit ur lexikonet: Johanna Hedén. Söndag 27/10 kl. 12.30 i Släps kyrka

Afternoon Tea

Frukost, gemenskap, idéer och goda samtal. Några gånger varje termin.

Kvinnofrukost

Frukost, gemenskap, idéer och goda samtal. Några gånger varje termin.

Lördag 18 maj kl. 9.30-14. Samling på parkeringen vid Släps kyrka kl. 9.30. Sen kör vi till Sandsjöbacka. Vi går en ganska kuperad stäcka på ca 8 km. Ta med vatten och matsäck. Ingen föranmälan och vi går oavsett väder. Ledare: Cathrine Fernlöf och Kajsa Rodhe.

Pilgrimsvandring