Vuxen - Släp

Det finns många olika mötesplatser och verksamheter i våra församlingar. Vi erbjuder gemenskap och ett sammanhang där du kan möta andra och fördjupas i din tro.

Några söndagar kl 15.00 per termin har vi Afternoon Tea i Släps kyrka. En stor kanna te, scones med goda tillbehör, pratsugna vänner och ett intressant tema. 30 kr.

Afternoon Tea

Frukost, gemenskap, idéer och goda samtal. Några gånger varje termin.

Kvinnofrukost

Frukost, gemenskap, idéer och goda samtal. Några gånger varje termin.

Lördag 18 maj kl. 9.30-14. Samling på parkeringen vid Släps kyrka kl. 9.30. Sen kör vi till Sandsjöbacka. Vi går en ganska kuperad stäcka på ca 8 km. Ta med vatten och matsäck. Ingen föranmälan och vi går oavsett väder. Ledare: Cathrine Fernlöf och Kajsa Rodhe.

Pilgrimsvandring

Vi läser söndagens texter tillsammans som en förberedelse inför helgens gudstjänster. Vi funderar på vad texterna säger oss idag, i vilket sammanhang de utspelar sig och vad som hände i anslutning till textavsnittet. Öppet för alla, inga förkunskaper krävs. Tisdagar kl. 13.30, direkt efter tisdagslunchen, i stora salen i Släps församlingshem. Ledare: Cathrine och MiLo.

Inför söndagen