Vuxen - Släp

Det finns många olika mötesplatser och verksamheter i våra församlingar. Vi erbjuder gemenskap och ett sammanhang där du kan möta andra och fördjupas i din tro.

Lunchmusik i Släp

På tisdagar ses vi i Släps kyrka kl. 12.00 för en stunds musik i olika genrer med Lasse Nordung och gästande musiker. Efteråt serveras lunch i församlingshemmet för 60 kr. Just nu har vi sommaruppehåll och startar igen i september.

Livsberättargrupp

Du är huvudpersonen i en unik historia, den om dig själv. Vi träffas i Släps församlingshem, varannan torsdag med start 5/9 kl. 15-17. Vi börjar samtalsträffarna med fika och avslappning.

Sångteknik: VOX

Lär känna din röst genom solosång i grupp, teknik för alla genrer. Vi träffas i Släps kyrka med avstånd till varandra. Inga förkunskaper behövs men du behöver anmäla ditt intresse att vara med. Måndagar och onsdagar kl. 18.00-21.00.

Bibeln & hebreiskan

Vi tittar närmare på Jesu liknelser i vår fortsättningskurs om Bibeln och hebreiskan. Lite repetition och fortsatt inblick i Gamla Testamentet. Såväl gamla som nya deltagare är välkomna. Ledare Ciccie Pernveden Malm. Tisdagar kl. 16.30-18.00 med start 5/9 i Släps församlingshem

Hantverkstad (Släps kyrkliga arbetskrets)

Varannan måndag kl. 12.00-14.30 i Släps församlingshem. Ojämna veckor med start 9/9.

Behöver du någon att prata med?

Om du behöver samtala med någon eller annat stöd så är du välkommen att höra av dig till våra präster, diakoner eller samtalsterapeuter. Samtalen kan ske över telefon.

KÖR: Rejoice

Torsdagar kl. 19.00-21.00 i Släps kyrka.

Bokcirkel

Välkommen att vara med i en bokcirkel i Släp. Vi ses den 18/9, 16/10, 13/11, 11/12 kl. 15-17. Föranmälan till Eva Montelius, tel: 0760-02 31 04.

Någon lyfter upp en kaffekopp.

Andakter på äldreboenden

Varje vecka besöker vi pastoratets äldreboenden för andakt, gudstjänst och umgänge.

Leva vidare grupp

En grupp för dig som mist din livskamrat.