Ungdom - Släp

Vår ungdomsverksamhet är öppen för alla och ambitionen är att det skall vara en enkel och trivsam mötesplats att träffas och ha roligt tillsammans på.

Sångteknik: VOX

Lär känna din röst genom solosång i grupp, teknik för alla genrer. Vi träffas i Släps kyrka med avstånd till varandra. Inga förkunskaper behövs men du behöver anmäla ditt intresse att vara med. Måndagar och onsdagar kl. 18.00-21.00.

KÖR: Musikalensemblen, från 13 år

Vilande just nu. Annars repeterar vi på onsdagar kl. 18-21 i Släps kyrka. Hösten 2022 spelade vi musikalen "Maria Magdalena".

18+-gruppen, 18-30 år

För dig som är 18-30 år. Vi träffas ca två gånger i månaden och gör ibland större projekt och resor ihop. Hit är du välkommen oavsett om du varit aktiv i kyrkan innan eller inte. Kom som du är!

Konfirmation - anmälan

Konfirmationen är en unik och viktig upplevelse fylld med skratt, allvar, utmaningar, vänskap och glädje. Välkommen att konfirmeras i Svenska kyrkan i Vallda, Släp och Kullavik! För dig född 2009.

Våra verksamheter

Höstterminen startar vecka 36 för de flesta verksamheterna. Vi har höstlov vecka 44. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️