Lunchmusik

Tisdagar kl 12.00. Efteråt serveras lunch i församlingshemmet för 40 kr inkl. kaffe och kaka.

Orgelmusik till lunch i Släps kyrka, med Lasse Nordung och Milo Lorén samt gästande musiker.

Lunchmusik våren 2019

22/1 - Sång till Lunch: Maria Blåberg & Tomas Philipson.
29/1 - Orgel till Lunch: Lasse Nordung och Milo Lorén.
5/2 - Orgel till Lunch: Lasse Nordung och Milo Lorén.
12/2 - Sång till Lunch: Åsa Winald  –sång & Björn Johansson –flygel.
19/2 - Orgel till Lunch: Lasse Nordung och Milo Lorén.
26/2 - Piano till lunch: Marcin D Gluch.
5/3 - Orgel till Lunch: Lasse Nordung och Milo Lorén.
12/3 - Piano till Lunch: Henrik Kilhamn.
19/3 - Sång till Lunch: Gubbröra-Maria Blåberg och Lasse N.
26/3 - Sång till Lunch: Helena Klavefors & Michael Indebetu.
2/4 - Jazz till Lunch: Håkan Lewin –saxofon  & Johannes Landgren -orgel.
9/4 - Orgel till Lunch: Lasse Nordung och Milo Lorén.
16/4 - Sång till Lunch: Åsa Winald & Lasse Nordung och Milo Lorén.
23/4 - Flöjt till Lunch: Christer Öhman –flöjt, Lasse Nordung -klavér.
30/4 - Orgel till Lunch: Lasse Nordung och Milo Lorén.
7/5 - Sång till Lunch: Kungälvs manskör & Marcin D Gluch.
14/5 - Orgel till Lunch: Lasse Nordung och Milo Lorén.
21/5 - Musikal till Lunch: Marta Fransson –sång & Wojciech Gluch -piano.
28/5 - Opera till lunch. Telefonen av Gian Carlo Menotti. Komisk opera i en akt. Åsa Winald och Sten Dereman -sång, Björn Johansson vid flygeln. Därefter lunch i församlingshemmet.

Lasse Nordung
 e-post

Vi läser söndagens texter tillsammans som en förberedelse inför helgens gudstjänster. Vi funderar på vad texterna säger oss idag, i vilket sammanhang de utspelar sig och vad som hände i anslutning till textavsnittet. Öppet för alla, inga förkunskaper krävs. Tisdagar kl. 13.30, direkt efter tisdagslunchen, i stora salen i Släps församlingshem. Ledare: Cathrine och MiLo.

Inför söndagen