KÖR: Musikalensemblen, från 13 år

Vi repeterar på onsdagar kl 18-21 i Släps kyrka. Hösten 2022 blir det nypremiär för musikalen "Maria Magdalena".

Onsdagar hösten 2021 kl. 18.00-21.00 börjar vi repetera "Maria Magdalena" av Åsa Winald. Nypremiär i november 2022. Inga förkunskaper krävs till kören. Anmälan till Åsa Winald.

Du kan fortfarande vara med i Maria Magdalena. Vi behöver fler sångare, både till roller och kören.

Musikalensemblen är för vuxna och ungdomar från 13 år. Sång, instrument och drama. Vi jobbar tillsammans med att sätta upp olika musikaler i kyrkan.

Tidigare uppsättningar:
2020 Musikalen Nu vänder solen.
2017 Musikalen Luther.
2015 Musikalen Maria Magdalena.

Åsa Winald
Musikpedagog
e-post

Våra verksamheter

Våra grupper och körer har sommarlov och startar igen vecka 36-37. Men flera öppna träffpunkter för olika åldrar är igång under sommaren. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.