KÖR: Musikalensemblen, från 13 år

Vill du vara med i nästa musikal i Släp? "Intet nytt under solen" Med avstamp i Bibeln porträtterar vi kvinnors historia i nutid. Kom och hör om projektet och provsjung till roll torsdag 12 sept kl 18.00 i Släps kyrka (för medverkan i kören behöver du inte provsjunga).

Vill du vara med i nästa musikal i Släp?

Vi repeterar på onsdagar kl 18-21 i Släps kyrka med start 18 sept.

För vuxna och ungdomar från 13 år. Sång, instrument och drama. Vi jobbar tillsammans med att sätta upp olika musikaler i kyrkan.

Tidigare uppsättningar:
2017 Musikalen Luther.
2015 Musikalen Maria Magdalena.

Åsa Winald
Musikpedagog