Café Bryggan i Kullavikskyrkan

Café Bryggan är en naturlig mötesplats för Kullaviksbor och besökare. Här kan du ta en kopp gott kaffe, en fika eller en lunch.

Café Bryggan i Kullavikskyrkan

Här kan du ta en kopp gott kaffe, en fika eller en lunch. Sommartider: Vecka 22-26 mån, tis, tors 10-16, ons 13-16, fre10-13 Vecka 27 mån-torsd 10-16, fre 10-13 Vecka 28 mån, tis, tor 10-16, ons 11-16, fre 10-13 Vecka 29 & 30 stängt Vecka 31-32 mån, tis, tors 10-16, ons 11-16, fre 10-13

Under terminerna har vi program på torsdagar kl 13. Det kan vara sång, musik eller en föreläsning. Vi startar med programmen v.36 igen.

Café Bryggan
- en brygga mellan människor

Det är både gott och roligt att ha ett café mitt i kyrkan! Det kunde förstås varit anledning nog att dra igång hela bygget - men det finns en större vision bakom.
Vi vill att Kullavikskyrkan ska vara en självklar mötesplats i Kullavik. Där alla som bor här känner sig välkomna. Att kunna komma hit med vänner för en lunch och se kyrkan som ett extra vardagsrum – det blir en brygga mellan människor i Kullavik och mellan människor och kyrkan mitt på torget.
Vi är jätteglada för att vi har så mycket verksamheter - allt mellan zumba och bibelstudier, mellan babycafé och kören Gubbröra. Vi hoppas att Caféet också ska bli en mötesplats – en brygga – mellan olika grupper. Där olika åldrar, verksamheter skratt och allvar får mötas och blandas på ett härligt sätt!
Nytt för i höst är att vi kommer fira gudstjänster på vardagar. Morgonbön och lunchbön varje vardag och kvällsandakt ett par gånger i veckan. Ibland en enkel bön, eller stilla musik och ibland stort pådrag med dragspel och önskepsalmer!
Men – hur vi än försöker beskriva stämningen, gemenskapen och värmen med ord – så blir det aldrig riktigt lika bra som att uppleva det. Kom hit och testa själv! Då får du känna doften av kaffe och nybakat, smaka vår nya lunchbowl och skratta och prata tillsammans med oss. Vi tror att du kommer gilla det! Välkommen till oss!

Välkommen!