Café Bryggan

Öppettider måndag & torsdag kl 10-16, tisdag kl 10-17.30, onsdag kl 13-16 och fredag kl 10-13. Vi har öppet söndagarna 27 november samt 11 december kl 12-15. Café Bryggan är den naturliga mötesplatsen för alla Kullaviksbor och besökare. Här kan du ta en kopp gott kaffe, en fika eller en lunch. Café Bryggan gästas nästan varje torsdag av någon föreläsare eller så bjuds det på musik. Lunchprogram se nedan!

På Bryggans lunchprogram vintern 2022/23. Torsdagar ca kl 13.

10 november - Franco Pinzani fortsätter sin resa i Italien, till Rom.

17 november - Vardagsropodden sjunger o spelar med Tomas Philipson och Maria Blåberg

24 november  - Ciccie Pernveden-Malm sjunger och spelar, mest sina egna låtar

1 december - Anna Schweizer och Maria Raffai sjunger o spelar jul o annat kul

8 december - VArdagsrolpodden har jul och advetnsstämning

15 december -Julmat. Personalkören sjunger in julen.

Juluppehåll

19 januari - Musikquiz med Anders Brynolf, Leif ERlandsson o Kenth Berndtsson

26 januari -Sciffle´n Such sjunger o spelar

2 februari - Vardagsrolpodden sjunger och spelar

9 februari - SAri Abarinder om hälsa. Kan du tänka dig i bättre form?

16 februari - Sportlov, inget bestämt program

23 februari - Arne Arvidsson berättar om ”Mitt Majorna”

Café Bryggan - en brygga mellan människor

Det är både gott och roligt att ha ett café mitt i kyrkan! Det kunde förstås varit anledning nog att dra igång hela bygget - men det finns en större vision bakom.
Vi vill att Kullavikskyrkan ska vara en självklar mötesplats i Kullavik. Där alla som bor här känner sig välkomna. Att kunna komma hit med vänner för en lunch och se kyrkan som ett extra vardagsrum – det blir en brygga mellan människor i Kullavik och mellan människor och kyrkan mitt på torget.
Vi är jätteglada för att vi har så mycket verksamheter - allt mellan zumba och bibelstudier, mellan babycafé och kören Gubbröra. Vi hoppas att Caféet också ska bli en mötesplats – en brygga – mellan olika grupper. Där olika åldrar, verksamheter skratt och allvar får mötas och blandas på ett härligt sätt!
Nytt för i höst är att vi kommer fira gudstjänster på vardagar. Morgonbön och lunchbön varje vardag och kvällsandakt ett par gånger i veckan. Ibland en enkel bön, eller stilla musik och ibland stort pådrag med dragspel och önskepsalmer!
Men – hur vi än försöker beskriva stämningen, gemenskapen och värmen med ord – så blir det aldrig riktigt lika bra som att uppleva det. Kom hit och testa själv! Då får du känna doften av kaffe och nybakat, smaka vår nya lunchbowl och skratta och prata tillsammans med oss. Vi tror att du kommer gilla det! Välkommen till oss!

Välkommen!
Katarina Johansson