Kontakt

Särö pastorat Besöks- och postadress: Vallda Kyrkbyväg 8, 43490 Vallda Telefon: +46(300)323550 E-post till Särö pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sångteknik: VOX

Onsdagar kl. 18.00-20.30 alternativt torsdagar kl. 18.00-20.30 i Släps församlingshem.

Din röst är ett unikt instrument. Hur fungerar den? Vad är det som gör att du låter som du gör? Hur hanterar du text/musik/stil? Utveckla just din specifika röst genom konkret kunskap om hur rösten fungerar. Vi sjunger solo, duetter, kör mm (inför varandra) och övar oss i scenframställning genom att sjunga på gudstjänster/konserter. Du bör kunna ta ut en sång/stämma och öva hemma emellan träffarna.

Åsa Winald
Musikpedagog