Kontakt

Särö pastorat Besöks- och postadress: Vallda Kyrkbyväg 8, 43490 Vallda Telefon: +46(300)323550 E-post till Särö pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kvinnofrukost

Frukost, gemenskap, idéer och goda samtal. Några gånger varje termin.

Frukost, gemenskap, idéer och goda samtal. Varje termin har vi tre kvinnofrukostar med olika teman. Vi har olika liv och olika erafarenheter, men vi känner igen oss i varandra. När vi delar våra olika erfarenheter, utan att lägga till rätta, så växer vi och blir trygga.

HÖStens datum:
Söndag 21 oktober kl. 9-11

Nästa träff pratar vi om kvinnors åldrande. Frågor vi kan ta upp är olika normer kring åldrande, är det skillnader i normerna beroende var vi bor och varför ser vi mer kritiskt på kvinnors åldrande än mäns?

När: 21 oktober kl 9-11
Var: Släps församlingshem