5G, åk 4-5

Torsdagar kl. 13.30-17.00. Varje vecka, för dig som går i årskurs 4-5. Ojämna veckor, för dig som går i årskurs 3. Jämna veckor, för dig som går i årskurs 6. Öppen verksamhet, ingen anmälan krävs.

Gud, Glädje, Gemenskap, Go fika och Gaming!

Torsdagar kl. 13.30-17.00.

Varje vecka, för dig som går i årskurs 4-5
Ojämna veckor, för dig som går i årskurs 3.
Jämna veckor, för dig som går i årskurs 6.

Vi har mellanmål till självkostnadspris, workshops, plugghörna, biljard, lek, sång, andakt m.m.

Detta är en öppen verksamhet, ingen föranmälan krävs. Vi träffas på nedre plan (källaren) i församlingshemmet i den lokal som kallas Källar´n!

Terminstart vecka 36

Våra verksamheter

Vårterminen startar vecka 3 för de flesta verksamheterna. Vi har sportlov v.7. Kolla kalendariet en bit ner på förstasidan för aktuell info! ❤️

Extern integritetspolicy

För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss med, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.