Linköpings stift

Kontakt

Linköpings stift Besöksadress: Ågatan 65, 58222 LINKÖPING Postadress: Box 1367, 58113 LINKÖPING Telefon: +46(13)242600 E-post till Linköpings stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Linköpings stift

Jesus kom för att ge oss glädje, befrielse, äkthet och nåd.

Den slutgiltiga röstsammanräkningen i Linköpings stift börjar måndag 25 september. Sammanräkningen beräknas ta 2-3 veckor och alltså bli klar i mitten av oktober.

samhälle. Välkommen till en inspirerande och utvecklande
arbetsplats!

Lediga tjänster

Linköpings stiftsorganisation söker en stiftsdiakon, som med glädje och energi vill leva i Svenska kyrkans tro och arbeta för Svenska kyrkans utveckling inom Linköpings stift. Du får en central roll inom det nya fokusområdet Social sammanhållning med fokus på människors livsvillkor i dagens samhälle. Välkommen till en inspirerande och utvecklande arbetsplats!

Linköpings stift erbjuder sommaren 2018 i samverkan med Linköping FC  konfirmationsläger på stiftsgården Vårdnäs.

Fotboll och konfirmation sommaren 2018

Linköpings stift erbjuder sommaren 2018 i samverkan med Linköping FC konfirmationsläger på stiftsgården Vårdnäs.

Den 10 september 2017 samlades pensionerade diakoner och präster i Linköpings stift i Linköping. Dagen började med högmässa i domkyrkan där biskop emeritus Erik Aurelius predikade, och sedan var det lunch i biskopsgården.

Aktuellt från Linköpings stift

Prenumerera via RSS