Linköpings stift

Kontakt

Linköpings stift Besöksadress: Ågatan 65, 58222 LINKÖPING Postadress: Box 1367, 58113 LINKÖPING Telefon: +46(13)242600 E-post till Linköpings stift Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Linköpings stift

Jesus kom för att ge oss glädje, befrielse, äkthet och nåd.

Klimatförändringen är sannolikt den största gemensamma utmaning som mänskligheten gemensamt stått inför. Linköpings stifts klimatstrategi har som vision att Linköpings stift inte ska bidra till den globala uppvärmningen.

Linköpings stifts klimatstrategi

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Aktuellt från Linköpings stift