Lediga tjänster

När du arbetar med oss är du en del av en stor helhet. Du har ungefär 22 000 kolleger, från Karesuando i norr till Källstorp i söder, och på många ställen i hela världen. Välkommen till en inspirerande och utvecklande arbetsplats! Nu söker Linköpings stiftsorganisation en stiftsadjunkt för visitationsarbete och ledarskapsutveckling.

Läs mer om tjänsten "Stiftsadjunkt för visitationsarbete och ledarskapsutveckling"

OM LINKÖPINGs stift

Svenska kyrkan framträder regionalt som ett stift under ledning av en biskop. Linköpings stift omfattar Östergötland och norra Småland, med 30 ekonomiska enheter och 100 församlingar. Stiftets grundläggande uppgift är att främja och ha tillsyn över församlingslivet  samt att förvalta Svenska kyrkans tillgångar inom jord, skog och fonder. Inom Linköpings stiftsorganisation tjänstgör ett hundratal personer, på stiftskansliet i Linköping, på Pilgrimscentrum i Vadstena, på stiftsgården Vårdnäs och ute i skog och mark.