Linköpings stift Besöksadress: Ågatan 65, 58222 LINKÖPING Postadress: Box 1367, 58113 LINKÖPING Telefon:+46(13)242600 E-post till Linköpings stift

Konfirmation

Du är inte ensam om att fundera över livet. Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan.

Du som vill bli konfirmand eller är konfirmandförälder kan ta kontakt med din församling för mer information om konfirmation, eller använda tjänsten Konfirmandsök.

Linköpings stift vill erbjuda församlingar utbildning och fortbildning av konfirmandledare, anställda såväl som icke-anställda samt erbjuda handledarstöd i arbetet med handlingsplanerna. Läs mer om hur Linköpings stift arbetar med Konfirmation och konfirmanduppföljningSvenska kyrkans intranät.