Pilgrimscentrum i Vadstena

I Linköpings stift finns den svenska pilgrimsrörelsens vagga. Till Pilgrimscentrum i Vadstena kommer människor från hela världen och prägeln är ekumenisk. Pilgrimscentrum gör verklighet av orden "vi går i kyrkan"

Pilgrimscentrum i Vadstena

Klostergatan 7

592 30 Vadstena

Mejl: pilgrimscentrum@svenskakyrkan.se

www.pilgrimscentrum.se

Pilgrimscentrum i Vadstena är ett center för hela landets pilgrimer och drivs av Svenska kyrkan i Linköpings stift. Vi är en mötesplats för människor på väg. Här finns möjlighet för vandring, vila, reflektion och nya möten.

Pilgrimscentrum och Vadstena erbjuder en fantastisk miljö för eftertanke med Klosterkyrkan, Vättern och örtagården inpå knuten. Vi ber regelbundna tideböner tillsammans i Klosterkyrkan eller i vårt egna kapell. Varje morgon firar vi mässa kl. 8. Läs mer på Pilgrimscentrums hemsida.

Lars Cederlöw

Pilgrimscentrum, föreståndare