Svenska kyrkan i Södertälje

Svenska kyrkan i Södertälje Besöksadress: Mälaregatan 4-6, 15171 Södertälje Postadress: BOX 121, 15122 SÖDERTÄLJE Telefon: +46(8)55091350 E-post till Svenska kyrkan i Södertälje Webbplats

Svenska kyrkan i Södertälje

Södertälje ligger naturskönt mellan Östersjön och Mälaren. På västra sidan av kanalen finns Södertälje församling och på östra Östertälje församling. Tillsammans är vi Södertälje pastorat.

SOMMARLUNCH, GRILLKVÄLL OCH SOMMARCAFÉ - Välkommen till våra mötesplatser i sommar för att möta nya vänner eller träffa gamla bekanta.

Sommargott

DROP-ING ONSDAGAR KL 09:30-14:00 | Med öppen förskola och syskongrupp. Lek, pyssel och sång. Aktiviteter för äldre syskon både inom- och utomhus. Lunch gratis för barn, vuxna 30 kronor. Ingen anmälan - bara att komma!

Sommarlek i Lina kyrka (21/6-8/8)

Vi släpper vardagens stress och krav och ger utrymme för bön, meditation, vila och eftertanke.

Retreater

Vi inbjuder till tre tillfällen under sommaren att åka till vår lägergård Alphyddan som ligger vid sjön Yngern i Nykvarn.

Utfärd till Alphyddan

Gåvorna och Världsbutiken har sommarstängt måndag 10 juli - tisdag 8 augusti. Även diakonimottagningen har stängt under perioden. För kontakt med diakon, kontakta expeditionen 08-550 913 50.

Gåvorna sommarstängt 10/7-8/8

Konfirmandtiden är en möjlighet att tillsammans med andra fundera över viktiga och spännande frågor.

Konfirmation