Svenska kyrkan i Södertälje

Södertälje ligger naturskönt mellan Östersjön och Mälaren. På västra sidan av kanalen finns Södertälje församling och på östra Östertälje församling. Nordväst om Södertälje, på en halvö i Mälaren ligger Enhörna. Tillsammans är vi Södertälje pastorat.

S:TA RAGNHILDS KYRKA KL. 11:00. Vi firar det nya pastoratet och välkomnar Ralph Sjöholm som kyrkoherde i Södertälje pastorat. Biskop Johan Dalman. Kyrkkaffe i S:ta Ragnhildsgården.

Högmässa 27 januari

S:TA RAGNHILDS KYRKA KL. 15:00. Frälsningsarméns musikkår under ledning av Göran Lundberg. Martin Olsson, orgel.

Brasskonsert 27 januari

Personuppgiftshantering i Södertälje pastorat

Vi värnar om din personliga integritet och vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. För oss på Södertälje pastorat är det viktigt att vara öppna med hur vi behandlar dina personuppgifter och ge dig information på ett sätt som gör att du förstår hur vi kommer behandla dina personuppgifter.

Vi ser till att behandlingen av personuppgifter följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Vi har även utsett dataskyddsombud som granskar att dessa regler följs.

Södertälje pastorat, Box 121, 15122 Södertälje, organisationsnummer 252003-0707, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som inhämtas och behandlas av Södertälje pastorat.

Om du har frågor angående personuppgiftshantering så kan du kontakta oss via e-post sodertalje.pastorat@svenskakyrkan.se