Svenska kyrkan i Södertälje Besöksadress: Mälaregatan 4-6, 15171 Södertälje Postadress: Box 121, 15122 Södertälje Telefon:+46(8)55091350 E-post till Svenska kyrkan i Södertälje

Svenska kyrkan i Södertälje

Södertälje ligger naturskönt mellan Östersjön och Mälaren. På västra sidan av kanalen finns Södertälje församling och på östra Östertälje församling. Nordväst om Södertälje, på en halvö i Mälaren ligger Enhörna. Tillsammans är vi Södertälje pastorat.

HOVSJÖ KYRKA KL 18:00 | Diakon Sirkku Aalto berättar om att vara godman för ensamkommande barn.

Vi kvinnor 18 februari

Nu finns verksamhetsbladet för vintern 2019/2020 att bläddra i nedan. Du kan också hämta bladet i våra kyrkor och på expeditionen (från 1 advent). Välkommen in!