Svenska kyrkan i Södertälje

Södertälje ligger naturskönt mellan Östersjön och Mälaren. På västra sidan av kanalen finns Södertälje församling och på östra Östertälje församling. Tillsammans är vi Södertälje pastorat.

Var med och påverka vem som sitter i församlingarnas församlingsråd - kanske du är en av dem!

Nomineringsmöten 23 september

HAGABERGS KAPELL KL 18:00 |  "Vakna! Det är livet" - Hagabergskören, Tveta kyrkokör och folkmusikbandet Nordskaer framför Eirik Molands nya körverk, komponerat i folkton och med texter av Edith Södergran/E. Moland.

Musikgudstjänst 23 september

HAGABERGS KAPELL KL 18:00 | "Vakna! Det är livet" - Hagabergskören, Tveta kyrkokör och folkmusikbandet Nordskaer framför Eirik Molands nya körverk, komponerat i folkton och med texter av Edith Södergran/E. Moland.

I SÖDERTÄLJE KL 09:00-12:30 | Både ovana och erfarna pilgrimsvandrare är välkomna på denna vandring på ca 6-7 km i varierad terräng.

Ekumenisk pilgrimsvandring 29 september

S:TA RAGNHILDSGÅRDEN KL 13:15-14:30 | Fördjupning i Bibeln. Vi läser och samtalar kring texter från Jesaja bok. Ingen anmälan - bara att komma!

Bibelstudium 23 september

Måndag 17 september börjar höststädningen på Södertälje och Tveta kyrkogårdar/begravningsplats.

Höststädning på kyrkogårdarna

S:TA RAGNHILDSGÅRDEN KL 11:00-14:00 | Gycklargruppen Brightside underhåller med magi och trolleri, lek och pyssel. Vi bjuder på lunch.

Familjedag 6 oktober - OBS! Fullbokat!

Läs eller hämta Höstbladet 2018

Personuppgiftshantering i Södertälje pastorat

Vi värnar om din personliga integritet och vi vill att du känner dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss. För oss på Södertälje pastorat är det viktigt att vara öppna med hur vi behandlar dina personuppgifter och ge dig information på ett sätt som gör att du förstår hur vi kommer behandla dina personuppgifter.

Vi ser till att behandlingen av personuppgifter följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner. Vi har även utsett dataskyddsombud som granskar att dessa regler följs.

Södertälje pastorat, Box 121, 15122 Södertälje, organisationsnummer 252003-0707, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som inhämtas och behandlas av Södertälje pastorat.

Om du har frågor angående personuppgiftshantering så kan du kontakta oss via e-post Södertälje pastorat