Ungdom & scout

Ungdomsgrupper och Telge EFS Scoutkår

Ungdomsverksamheten i Södertälje pastorat är en gemenskap där du får vara dig själv, med allt vad det innebär, och tillsammans med andra ungdomar möta livets stora frågor och dela vardagen tillsammans. 

Här blandas undervisning och diskussioner med allt möjligt som; spelkvällar, tävlingar, utflykter, upplevelser, träffa andra ungdomar och annat skoj.

After School

Kom på After School i Ragnhildsgården! Vi erbjuder ungdomar i åldern 16-22 år en plats att komma till efter skolan. Här kan du fika, spela tv-spel, sällskapsspel eller pingis, dansa eller bara hänga och umgås. 

Var: S:ta Ragnhildsgården (ungdomsrummet, Franciskus)

När: Onsdagar 16:30-19:00

Kontakt: Eleonor Nakunzi, 08-550 914 02, eleonor.nakunzi@svenskakyrkan.se 

Scouter på Hagaberg

Du som är mellan 10 och 18 år är varmt välkommen att bli scout! På scouterna får man lära sig allt mellan himmel och jord. Det kan handla om att kunna göra upp eld på rätt sätt, hantera kniv, göra knopar och surrningar och enkla byggen, utbildning i första hjälpen och mycket mer. Vi lagar mat över öppen eld, åker på hajker och läger. 
Läs mer på hahaberg.nu

Kontakt: Sara Edlund, sarsa_elovsson@hotmail.com, 070-639 26 31

Ungdomsgrupp

För dig som är 15-25 år. Aktivitet, andakt/mässa, fika och umgänge. Kolla in sociala medier för att se vad som är på gång: Insta @uglindangen och snap @efssodertalje 

Var: Lindängen (EFS Södertäljes föreningsgård), Grödingevägen 19, Södertälje

När: Fredagar 19-23

Kontakt: Henrik Kristing, 08-550 914 74, henrik.kristing@svenskakyrkan.se 

Ungdomskvällar

För ungdomar som är 15 år och äldre. Vi börjar med att fira Taizémässa tillsammans i S:ta Ragnhilds kyrka. Sedan går vi till vårt ungdomsrum (Franciskus). Här spelar vi spel, fikar, samtalar och umgås. 

Var: S:ta Ragnhildsgården

När: Torsdagar 18-21

Kontakt: Vendela Sund, 08-550 913 96, vendela.sund@svenskakyrkan.se