Barn & Familj

Välkommen till olika aktiviteter för familjer med/och barn mellan 0-13 år!

Enkel middag och trevlig samvaro för alla åldrar!

Middag tillsammans / Öppet hus för små och stora

Enkel middag och trevlig samvaro för alla åldrar!

S:TA RAGNHILDSGÅRDEN KL 11:00-14:00 | Gycklargruppen Brightside underhåller med magi och trolleri, lek och pyssel. Vi bjuder på lunch.

Familjedag 6 oktober - OBS! Fullbokat!

S:TA RAGNHILDSGÅRDEN KL 10:00 | Pelle Kanin - en film för höstlovslediga barn från 7 år tillsammans med vuxen. Fritt inträde!

Höstlovsfilm 30 oktober

För dig i låg- och mellanstadiet och inte har något att göra på höstlovet! Kom till Brunnsängs kyrka mellan kl 13:30-16:00 då hittar vi på roliga saker tillsammans!

Höstlovskul 30 oktober