Gudstjänstlivet

Gudstjänsten är hjärtat och samlingspunkten för all verksamhet.

Målet är att alla som vill fira gudstjänst ska ha en möjlighet att vara delaktiga. Därför ska församlingarna präglas av ett rikt och dagligt gudstjänstliv.

Här nedan i kalendariet hittar du tider och platser för både vardags- och söndagliga gudstjänster i pastoratet.

Söker du tiden för gudstjänst i en speciell kyrka, se i kalenderiet för respektive  kyrka/kapell.

Hitta till våra kyrkor och lokaler

Alla Helgons kyrka - Nedre Egilsvägen

Brunnsängs kyrka - Häradsvägen 8

Hagabergs kapell - Erik Dahlbergs väg 6