Svenska kyrkan i Södertälje

Gåvorna & Världsbutiken

Kyrkans egen mötesplats med secondhand-butik och café samt butiken med varor för rättvis handel. Välkommen!

GÅVORNA

- kyrkans egen secondhand-butik där gåvor och inköp ger möjligheter! En mötesplats med möjlighet till goda samtal och en kopp kaffe med dopp.

Gåvorna tar gärna emot glas, porslin, prydnadssaker, mindre möbler m m av god kvalitet.  Behållningen går till församlingens diakoni och Hela Världen (Svenska kyrkans internationella arbete).

Telefon till butiken: 08-550 913 78.

För övrig information är du välkommen att kontakta diakon Elisabeth Linde, tfn 08-550 913 02.

I Gåvornas lokaler finns också VÄRLDSBUTIKEN - en butik för rättvis handel.

Vi finns på innergården vid S:ta Ragnhildsgården med ingång både från Mälaregatan 4 och Västra Kanalgatan 17.

I Världsbutiken

... kan du upptäcka nya spännande varor - kryddor, te, kaffe, choklad, nötter, korgar, väskor, smycken, sjalar, hattar. leksaker, kort och mycket mera ...