Gåvorna & Världsbutiken

Kyrkans egen mötesplats med secondhand-butik och café samt butiken med varor för rättvis handel. Välkommen!

Gåvorna och Världsbutiken har sommarstängt måndag 9 juli - söndag 5 augusti. Även diakonimottagningen har stängt under perioden. För kontakt med diakon, kontakta expeditionen 08-550 913 50.

Gåvorna sommarstängt 9/7-5/8

GÅVORNA

- kyrkans egen secondhand-butik där gåvor och inköp ger möjligheter! En mötesplats med möjlighet till goda samtal och en kopp kaffe med dopp.

NYHET - TORSDAGSSOPPA! Nu kan du köpa soppa och smörgås på Gåvorna torsdagar mellan kl 12:00-14:00-

Gåvorna tar gärna emot glas, porslin, prydnadssaker, mindre möbler m m av god kvalitet.  Behållningen går till församlingens diakoni och Hela Världen (Svenska kyrkans internationella arbete).

Telefon till butiken: 08-550 913 78.

För övrig information är du välkommen att kontakta diakon Elisabeth Linde, tfn 08-550 913 02.

I Gåvornas lokaler finns också VÄRLDSBUTIKEN - en butik för rättvis handel.

Vi finns på innergården vid S:ta Ragnhildsgården med ingång både från Mälaregatan 4 och Västra Kanalgatan 17.

I Världsbutiken

... kan du upptäcka nya spännande varor - kryddor, te, kaffe, choklad, nötter, korgar, väskor, smycken, sjalar, hattar. leksaker, kort och mycket mera ...