Alla Helgons kyrka

"Gåvornas kyrka" ritades av Rolf Berg och  invigdes 1962.

Det är en församlingsbyggnad byggd av betong och rostfritt stål med fristående klockstapel.

I kyrkorummet finns bronsreliefer av skulptören Martin Holmgren, glasmålningar av konstnären Folke Heybroek och smiden med växtmotiv av Tore Berg.

Församlingshemmet som byggdes om och reparerades 2007 ligger i samma byggnad.

Fakta Alla Helgons kyrka (Östertälje församling)

Besöksadress: Nedre Egilsvägen
Tfn: 08-550 696 99 (denna telefon svaras endast i om det finns personal på plats). För bokningar eller övrig information om lokalerna, kontakta expeditionen tfn 08-550 913 50.

• 160 sittplatser
  • Handikappanpasad entré