Svenska kyrkan i Södertälje Besöksadress: Mälaregatan 4-6, 15171 Södertälje Postadress: Box 121, 15122 Södertälje Telefon:+46(8)55091350 E-post till Svenska kyrkan i Södertälje

Enhörna församling

Enhörna eller Enhörnalandet är en halvö i Mälaren med vacker natur som ligger nordväst om Södertälje.

Enhörna består av Ytterenhörna socken och Överenhörna socken och motsvarar Enhörna kommundel i Södertälje kommun.

På Enhörnalandet finns ett flertal vackra, ålderdomliga byar. Nämnas kan Tuna, Stjärna och Aska.

I församlingen finns de två kyrkorna Ytterenhörna och Överenhörna kyrka.

Från 1 januari 2019 ingår Enhörna församling i Södertälje pastorat tillsammans med Södertälje och Östertälje församlingar.

Fakta om Enhörna församling

Verksamheter i Enhörna församling

För dig som går på lågstadiet i årskurs 1-3

HimlaKul

För dig som går på lågstadiet i årskurs 1-3

Enhörnakören

En vuxenkör som sjunger flerstämmigt. Körövning: onsdagar kl 19:00-21:00. Körledare: Ingrid Gårsjö, tfn 070-575 51 09

Enhörna barnkör

För barn i årskurs 1-3. Vi övar onsdagar kl 17:00-17:45 i Enhörna församlingshem. Körledare: Ingrid Gårsjö, tfn 08-550914 69.

Välkommen att äta, prata och umgås - och kanske också handarbete lite - tillsammans med oss!

Enhörna syförening

Välkommen på familjekväll i Enhörna

Messy Church

Välkommen på familjekväll i Enhörna

För barn i åldern 0-6 år tillsammans med vuxen.

Kyrkis i Enhörna

För barn i åldern 0-6 år tillsammans med vuxen.