Svenska kyrkan i Södertälje Besöksadress: Mälaregatan 4-6, 15171 Södertälje Postadress: Box 121, 15122 Södertälje Telefon:+46(8)55091350 E-post till Svenska kyrkan i Södertälje

Boka dop

En härlig och minnesvärd stund med nära och kära.

Dopet är gratis

Ett dop kostar ingenting. Vi lånar också ut dopklänning och det finns många fina att välja mellan. Det är även gratis att låna våra lokaler för dopkaffe efter dopet. Ett dop behöver inte vara ett stort och dyrt arrangmang, utan en härlig och minnesvärd samvaro med nära och kära.

Vi har dopgudstjänster på lördagar kl 11:30, 13:00. 15:00 och 16:30 (med reservation för ändringar), men du kan också låta döpa ditt barn under huvudgudstjänsten en söndag.

Välkommen att boka dopet här och nu!

• Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider i kalendern beror det på att doptiderna redan är bokade.
  • Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. Om ni önskar döpa fler på samma tid så fyller ni i namn och personnummer i rutan ”Övriga önskemål”.
  • När bokningen skickats till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse.
  • Önskar du låna lokal för dopkalas efter dopet måste du kontakta expeditionen på tfn 08-550 913 50 eller via e-post sodertalje.pastorat@svenskakyrkan.se
  • I bokningen finns också möjlighet att ange att ni vill låna dopklänning.
  • Har du frågor eller inte hittar någon tid som passar kontakta oss på 08-550 913 50 eller sodertalje.pastorat@svenskakyrkan.se
  • Vi reserverar oss för eventuella ändringar vad gäller bemanningen (präst och musiker).
  • Alla personuppgifter behandlas enligt GDPR.

Om du har andra önskemål om plats eller tid än de som erbjuds i bokningskalendern så kontakta oss på pastoratsexpeditionen så ska vi försöka lösa det.

Ni når oss på sodertalje.pastorat@svenskakyrkan.se eller telefon 08-550 913 50, måndag-torsdag kl 09:30-12:00 och 13:00-14:00, fredag kl 09:30-12:00.