Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Norra Gotlands pastorat

Fårö, Bunge-Rute-Fleringe, Forsa, Othem-Boge, Gothem, Stenkyrka och Väskinde. 7 församlingar med 25 kyrkor. Det är Norra Gotlands pastorat - välkommen!

Stenkyrka kyrka håller stängt för restaurering

Den omfattande renoveringen av Stenkyrka kyrka är snart färdig!  Fram tills dess kommer kyrkan mestadels vara stängd för att återstående arbeten ska kunna slutföras. Gudstjänster och förrättningar sker i Stenkyrka kapell och i Tingstäde, Lummelunda och Martebo kyrkor. Kyrkan återöppnas söndag 8 september av biskopen vid en gudstjänst kl 11.

Vill du jobba hos oss? Nu söker vi en präst som gillar landsbygd och charmen med många kyrkor!

Lediga platser

Vill du jobba hos oss? Nu söker vi en präst som gillar landsbygd och charmen med många kyrkor!

Save the date! 
Norra Gotlands pastorat och Visby Domkyrkoförsamling ordnar familjeläger på Fårö den 28 - 31 juli, 2019. Varje familj bor i ett eget rum, med dusch och toalett. All mat (helpension) äter vi vid Fårö kursgård och på dagarna håller vi till i församlingshemmet på Fårö. kostnad; 600 kr/vuxen och 300 kr/barn. Reducerad avgift vid behov! 
Håll utkik efter anmälningsfolder! Hoppas vi ses! // Renée, Doris och Juana

Familjeläger i sommar!

Save the date! Norra Gotlands pastorat och Visby Domkyrkoförsamling ordnar familjeläger på Fårö den 28 - 31 juli, 2019. Varje familj bor i ett eget rum, med dusch och toalett. All mat (helpension) äter vi vid Fårö kursgård och på dagarna håller vi till i församlingshemmet på Fårö. kostnad; 600 kr/vuxen och 300 kr/barn. Reducerad avgift vid behov! Håll utkik efter anmälningsfolder! Hoppas vi ses! // Renée, Doris och Juana