Norra Gotlands pastorat Besöksadress: Kyrkvägen 2, 62452 Lärbro Telefon: +46(498)222700 E-post till Norra Gotlands pastorat Webbplats

Här finns en plats för dig - kyrkan vill vara din medvandrare! Läs mer om gudstjänster, körer för små och stora, konfirmation och livets alla händelser här på hemsidan. Har du frågor - hör av dig!

Det finns alltid en gudstjänst som passar dig! Prova gärna en annan kyrka än den du brukar gå i. Varje vecka firas det en eller flera gudstjänster runt om i församlingarna i Norra Gotlands Pastorat. Du är välkommen!

Fira gudstjänst på Norra Gotland!

Alla dagar mellan 9-20 från 1 maj till 15 september.

Kyrkorna är öppna för besök sommartid

Alla dagar mellan 9-20 från 1 maj till 15 september.