Fårö, Bunge-Rute-Fleringe, Forsa, Othem-Boge, Gothem, Stenkyrka och Väskinde. 7 församlingar med 25 kyrkor. Det är Norra Gotlands pastorat - välkommen!

Stenkyrka kyrka håller stängt för restaurering

Den omfattande renoveringen av Stenkyrka kyrka är snart färdig!  Fram tills dess kommer kyrkan mestadels vara stängd för att återstående arbeten ska kunna slutföras. Gudstjänster och förrättningar sker i Stenkyrka kapell och i Tingstäde, Lummelunda och Martebo kyrkor. Kyrkan återöppnas söndag 8 september av biskopen vid en gudstjänst kl 11.

Vill du jobba hos oss? Nu söker vi en präst som gillar landsbygd och charmen med många kyrkor!

Lediga platser

Save the date!
Håll utkik efter anmälningsfolder! Hoppas vi ses! // Renée, Doris och Juana

Familjeläger i sommar!