Fårö, Bunge-Rute-Fleringe, Forsa, Othem-Boge, Gothem, Stenkyrka och Väskinde. 7 församlingar med 25 kyrkor. Det är Norra Gotlands pastorat - välkommen!

Save the date!
Håll utkik efter anmälningsfolder! Hoppas vi ses! // Renée, Doris och Juana

Familjeläger i sommar!

Save the date! Norra Gotlands pastorat och Visby Domkyrkoförsamling ordnar familjeläger på Fårö den 28 - 31 juli, 2019. Varje familj bor i ett eget rum, med dusch och toalett. All mat (helpension) äter vi vid Fårö kursgård och på dagarna håller vi till i församlingshemmet på Fårö. kostnad; 600 kr/vuxen och 300 kr/barn. Reducerad avgift vid behov! Håll utkik efter anmälningsfolder! Hoppas vi ses! // Renée, Doris och Juana