Vuxenverksamhet

Prata, tänka, sjunga, inspireras, utmanas och utvecklas... Hur vill du i gemenskap?

Stickcafé och syföreningar

Fårösund Kupan

ojämna onsdagar kl 14- 16 Handarbetscafé

Gothem församlingshem
ojämna onsdagar kl 14-16 Stickcafé

Othem församlingshem
varanann måndag kl 13-16

Fole Missionssyförening
jämna tisdagar kl 19

Lokrume församlingshem
sista måndagen i månaden kl 13 Syförening

Vill du ha mer info eller kontakt med någon från någon syförening/stickcafé, ring expeditionen tel 22 27 00 så förmedlas du vidare.

Klukkutei, lunch eller otendag?

Efter orgelinvigning bjöd Sockenråden i Forsa församling på kyrkkaffe. Närmast kameran Vivianne Hanebring och Laila Gustafsson, två av församlingens trogna frivilligarbetare.
Bild: Clary Winberg

Runt om på norra Gotland erbjuds varje vecka tillfällen till gemenskap - inte för inte kallas kaffe skämtsamt för det tredje sakramentet i kyrkan! I kalendern hittar du klukkutei (förmiddagsfika), luncher och otendagar (eftermiddagskaffe), ofta med någon spännande gäst inbjuden för att musicera eller berätta. Du är välkommen närhelst du vill och det passar!

Kalendern Norra Gotlands pastorat