Stickcafé och syföreningar

Öppet för alla: "Stickcafé" ordnas på flera platser i pastoratet. Välkomna på en stunds samvaro med eller utan handarbete. Eller gå med i någon av de tre syföreningar som finns...

"Stickcafé" ordnas på flera platser i pastoratet. Välkomna på en stunds samvaro med eller utan handarbete. På Stickcaféet är alla välkomna, vissa stickar, någon virkar och en tredje broderar. Vi samtalar och fikar tillsammans. Vi utbyter ideér och hämtar inspiration. Ingen föranmälan krävs.  Eller gå med i någon av de syföreningar som finns. Vill du ha mer info eller kontakt med någon från någon syförening/stickcafé, ring expeditionen tel 22 27 00 så förmedlas du vidare.

Fårösund Kupan
ojämna onsdagar kl 14- 16 Handarbetscafé