Dop, bröllop, begravning

Livet är föränderligt. Vi föds, vi åldras och vi dör. Däremellan pågår livet med upp- och nedgångar, mellan glädje och sorg. Med närvaro, öppenhet och hopp vill vi finnas här för dig genom livet.

Dop, konfirmation, vigsel och begravning är stora och viktiga händelser i människors liv som vi synliggör i gudstjänsten. Det är högtider som hjälper oss att uttrycka våra känslor av glädje eller sorg.

Ett datum som är lätt att komma ihåg = drop-in-dop och vigslar i flera av våra kyrkor! Har du önskemål om en särskild kyrka, kontakta expeditionen

2020-02-02

EXPEDITIONEN