Konfirmation

Bli konfirmand - ett minne för livet! Är du nyfiken på dig själv och andra? Vill du träffa nya kompisar och prata om livet? Få en möjlighet att utvecklas - både som människa och troende.

Välkommen som konfirmand i Norra Gotlands pastorat! Vi på norr erbjuder flera olika grupper under läsåret 2019/2020 - Du väljer själv vilken du vill vara med i! Väj en grupp där du bor, går i skolan, har kompisar - eller testa en grupp en bit bort! Du kan välja en grupp som träffas söndagar/vardagar/läger, en ren lägergrupp, speedkonfa för dej som har fullt upp under läsåret (deltagare från hela ön), och enskild konfirmation. Har du funderingar på vilken grupp du ska välja, smsa/snapa gärna ledarna eller kolla med en kompis som konfirmerats hur det var. Hoppas att vi ses!

KOSTNAD?

Konfirmation är gratis! Väljer du MOD-gruppen betalar du för skidhyra och liftkort på lägret (bidrag kan sökas).

DOP

Du behöver inte vara döpt eller tillhöra Svenska kyrkan för att vara med i en konfirmandgrupp. Om du väljer att konfirmeras så döps du under konfirmandtiden.

FRÅGOR?

Är du osäker? Hör gärna av dig till oss eller anmäl dig för att prova på! .

konfirmation på annan ort

Vill du konfirmeras på annan ort eller på ett konfirmationsläger? På svenskakyrkan.se/konfirmation hittar du en lista över läger och andra konfirmandgrupper som Svenska kyrkan arrangerar.
Vi välkomnar självklart konfirmander från andra områden än norra Gotland till våra alternativ.