Konfirmation

Bli konfirmand - ett minne för livet! Är du nyfiken på dig själv och andra? Vill du träffa nya kompisar och prata om livet? Få en möjlighet att utvecklas - både som människa och troende.

Välkommen som konfirmand i Norra Gotlands pastorat! Vi på norr erbjuder flera olika grupper under läsåret 2021/2022 - Du väljer själv vilken du vill vara med i! Väj en grupp där du bor, går i skolan, har kompisar - eller testa en grupp en bit bort! Du kan välja en grupp som träffas söndagar/vardagar/läger, en ren lägergrupp, speedkonfa för dej som har fullt upp under läsåret (deltagare från hela ön), och enskild konfirmation. Har du funderingar på vilken grupp du ska välja, smsa/snapa gärna ledarna eller kolla med en kompis som konfirmerats hur det var. Hoppas att vi ses!

KOSTNAD?

Konfirmation är gratis! Om den grupp du väljer gör fastlandsresa, så bör du ha lite fickpengar med dig. Bidrag kan sökas.

DOP

Du behöver inte vara döpt eller tillhöra Svenska kyrkan för att vara med i en konfirmandgrupp. Om du väljer att konfirmeras så döps du under konfirmandtiden.

FRÅGOR?

Är du osäker? Hör gärna av dig till oss eller anmäl dig för att prova på!
Vi håller oss uppdaterade kring covid-19, och följer smittskyddsläkarens rekommendationer.

konfirmation på annan ort

Vill du konfirmeras på annan ort eller på ett konfirmationsläger? På svenskakyrkan.se/konfirmation hittar du en lista över läger och andra konfirmandgrupper som Svenska kyrkan arrangerar.

Vi välkomnar självklart konfirmander från andra områden än norra Gotland till våra alternativ.