Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Konfirmation

Bli konfirmand - ett minne för livet! Är du nyfiken på dig själv och andra? Vill du träffa nya kompisar och prata om livet? Få en möjlighet att utvecklas - både som människa och troende.

Välkommen som konfirmand i Norra Gotlands pastorat! Vi på norr erbjuder tre olika grupper under läsåret 2019/2020 - Du väljer själv vilken du vill vara med i! Väj en grupp där du bor, går i skolan, har kompisar - eller testa en grupp en bit bort! Du kan välja vardagsgrupp, lägergrupp eller speedkonfa. Har du funderingar på vilken grupp du ska välja, smsa gärna ledarna eller kolla med en kompis som konfirmerats hur det var. Hoppas att vi ses!

KOSTNAD?

Konfirmation är gratis! Väljer du Väskinde-Stenkyrka-Gothem betalar du för skidor och liftkort på lägret (bidrag kan sökas).

DOP

Du behöver inte vara döpt eller tillhöra Svenska kyrkan för att vara med i en konfirmandgrupp. Om du väljer att konfirmeras så döps du under konfirmandtiden.

FRÅGOR?

Är du osäker? Hör gärna av dig till oss eller anmäl dig för att prova på! .

konfirmation på annan ort

Vill du konfirmeras på annan ort eller på ett konfirmationsläger? På svenskakyrkan.se/konfirmation hittar du en lista över läger och andra konfirmandgrupper som Svenska kyrkan arrangerar.

Här kan du anmäla dig via e-post till de olika konfirmationsgrupperna!