Meny

Speedkonfa

Vill du ställa alla frågorna, lyssna på andras sätt att se världen, fundera över vem du vill vara - men skulle vilja göra det under en intensiv vecka, utan övernattningar? Då är Speedkonfa något för dig!

Konfirmation, eller konfa som man ofta säger som förkortning, är ett spännande sätt att lära känna sig själv och komma underfull med hur man vill vara i världen. Att ha en tro att luta sig mot, "i nöd och lust", kan vara ganska skönt. 

I den här gruppen kommer tempot att vara intensivt med långa dagar - men också tid för lek och vila. Deltagarna kommer från hela ön, och kanske från fastlandet. 
Tanken är att du ska kunna ta buss in till Visby på morgonen, och så äter vi frukost tillsammans innan dagen börjar. Under dagarna kommer du att ha stöd av unga ledare (de som konfirmerades för bara något år sedan) och andra vuxna. Lektionspassen (som inte brukar likna en skollektion ett enda dugg) leds av flera olika präster, diakoner och pedagoger för att du ska få en bredare inblick i vad kristen tro är, och också ge dig fler vägar och ledtrådar. Du kommer att få testa tron med alla sinnen och med hela kroppen!
Vi kommer att hålla till i husen kring Domkyrkan i Visby. Där äter vi också alla måltider. Dagarna avslutas så att man hinner med en buss hem på kvällen. 
Vi är max 16 deltagare, först till kvarn gäller. 10 platser är vikta till gotlänningar fram till den 1 april. 

Tid: Söndag 14 juni-torsdag 18 juni, konfirmation söndag 21 juni i Domkyrkan. Det är en förträff på våren, där vi möts en lördag och pratar om vad som ska hända och era förväntningar. Ni ska också få testa att gå på några gudsstjänster. 
       Tider 2021: 20-24/6 kl 8-20, konfirmationsmässa 27/6 

Kostnad: Det kostar ingenting att vara med på Speedkonfa om du är gotlänning. Fastlänningar betalar 1500 kr, och är varmt välkomna att delta i mån av plats.

Frågor/anmäl dig till
Görel Robsarve Malmros, pedagog 072-709 27 40
snapchat: konfangp
Eller via webbformuläret här