En mötesplats som är öppen för alla. Välkommen till gemenskapen!

just nu!

Med anledning av nya begränsningar och ökad smittspridning i vår region har vi beslutat att pausa all verksamhet från konfirmandålder och uppåt fram till årsskiftet. De nya reglerna innebär också att vi inte firar offentliga gudstjänster på söndagar under perioden 29/11-20/12. Kyrkklockorna kommer att ringa i de kyrkor där vi skulle firat gudstjänst för att påminna om att det är tid för bön även om vi nu inte kan samlas på samma plats.

På hemsidan, i HD och på Facebook kan du läsa vilka kyrkor som är öppna för ljuständning och bön. Där kommer även förändringar att meddelas vad gäller t ex gudstjänstfirande eller annan verksamhet. Där finns också information om den digitala gudstjänst som nu får vara vårt sätt att fira gudstjänst.

Vill du delta i en hel gudstjänst via nätet kan du till exempel gå in på www.svenskakyrkan.se/lund/live för att delta i gudstjänsten från Lunds domkyrka eller på SVT2 där gudstjänsterna varje söndag i adventstid är inspelade på Stiftsgården Åkersberg i Höör.

Vi hoppas att denna period av hårdare restriktioner ska bli så kort som möjlig. Tillsammans kan vi göra skillnad. Var rädda om er!