En mötesplats som är öppen för alla. Välkommen till gemenskapen!

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

Månadens annons – På gång i kyrkan

Här kan du läsa månadens annons i Söderåsjournalen. Här ser du gudstjänster, caféprogram och annat som är på gång.

Läs senaste numret av Prästkragen här!

Detta nummer gäller februari – maj.

Hjälp och stöd

Vi finns här för dig.

Vuxna

Mötesplatser och aktiviteter för både kropp och själ

Kropp & Själ

Välkommen att vara med på sköna aktiviteter för kropp & själ! Allt från promenader och meditation till retreat, yoga och heliga danser.

Barn- och familjeverksamhet

Här kan du läsa om våra olika grupper och anmäla ditt barn.

När livet måste fortsätta

Stöd för dig som sörjer

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.