Klippans pastorat

Kontakt

Klippans pastorat Besöksadress: Vedbyvägen, vid S:t Petri kyrka, 26435 Klippan Postadress: Box 2024, 26402 Östra Ljungby Telefon: +46(435)29680 E-post till Klippans pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Klippans pastorat

En mötesplats som är öppen för alla. Välkommen till gemenskapen!

I vår kalender kan du se allt som händer i pastoratet. Helgens gudstjänster, musik, caféer och mycket annat.

Kalenderhändelser

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

Första hjälpen vid sorg

Detta nummer gäller för september, oktober och november. Klicka på bilden nedan och läs om allt som händer i Pastoratet i höst.

Läs senaste numret av Prästkragen här!

Aktuellt från Klippans pastorat

Prenumerera via RSS