Musik & körer

Musiken i våra kyrkor har en stor och viktig roll. Musik berör oss på olika sätt. I allt från dop, vigsel och begravningar till musik vid gudstjänster och stora konserter. I vårt pastorat har vi fyra vuxenkörer och en barnkör. Välkommen till en kyrka nära dig – att njuta av musiken och låta dig bli berörd!

G-kören

En blandad vuxenkör med bred repertoar. Gospel, visor m m, allt med glädjen som en viktig ingrediens.

Kefas Gospel

Som framgår av namnet är detta en gospelkör som oftast sjunger så att taket nästan lyfter på kyrkorna.

Viskören

Sjunger en blandad repertoar på äldreboendet Ljungåsen, sista tisdagen i månaden. Viskören pausar just nu sin verksamhet.

Petrikören

Ett glatt gäng som sjunger en blandad repertoar, allt från visa till klassiska större verk.

Barnkör

Startar upp hösten 2022!