Kropp & Själ

Välkommen att vara med på sköna aktiviteter för kropp & själ i höst!

heliga danser

Vi dansar för glädje och gemenskap, rörelse och vila, samhörighet och andlig växt. Man behöver inte ha någon danserfarenhet. Alla är välkomna att vara med. Ledare är Karin Fors, diplomerad danslärare i heliga danser. Anmälan och eventuella frågor till Karin, tel 0703-63 44 62, e-post: karin.fors@telia.com.​

I Källna sockenstuga, kl 18.30–20.00 följande torsdagar: 9 september, 7 oktober, 4 november och 2 december.

walk & talk

Välkommen att vara med på en gemensam promenad ute i friska luften. Ta med egen fika. Ingen anmälan behövs, det är bara att dyka upp. Välkommen!

Måndagar ses vi vid Friluftsbadet i Ljungbyhed kl 11.00.

Fredagar ses vi vid Östra Ljungby kyrka kl 11.00.

tyst retreat – hemma och tillsammans

Den här gången erbjuder vi en extra dag med hemmaretreat för den som vill. Det här ger möjlighet till två dagar så att du verkligen kan komma ner i varv. En retreat där vi delar tystnad, drar oss undan vardagens krav och hämtar ny kraft i stillhet. Ett tillfälle till eftertanke, närvaro, stillhet, vandring, läsning och att landa i nuet.

Fredagen den 12 november:

Börjar vi hemma kl 9.00 mitt i vår egen vardag där vi skapar utrymme för reflektion och eftertanke, stillhet och bön. Inför denna dag kommer du att få hjälp att skapa förutsättningarna för en retreat i ditt hem.

Lördagen den 13 november:

Träffas vi i Vedby kyrkstuga kl 9.00 – 18.00, där vi tillsammans fortsätter retreaten för er som deltagit den 12 november. Den här dagen välkomnar vi också er som bara vill delta i Vedby.

Anmälan och betalning sker till vår expedition senast 29 oktober, 0435-296 80, klippans.pastorat@svenskakyrkan.se

Kostnad: 150:- (mat och fika ingår på lördagen)

Har du frågor som rör Kropp & Själ-aktiviteterna? Kontakta någon av oss!

Andrea Olming

Hannah Bok