Kropp & Själ

Om du inte tar hand om din kropp, var ska själen då bo?

Ladda grönt

En dag där vi tar vara på naturens läkande kraft, inspirerade av skogsbad. Dagen kommer att innehålla natur, meditation, gemenskap, samtal och skapande. Tänk på att vi kommer att gå en del. Ta med kläder efter väder och matsäck. Vi startar med en enkel fika. Med Andrea, Hannah och Jessica.

26 september kl 10–15, samling vid Klåveröd

Anmälan till expeditionen, tel 0435-296 80,
e-post: klippans.pastorat@svenskakyrkan.se.
Begränsat antal platser.

meditation

Meditation är något av det bästa vi kan göra för vår inre harmoni. Unna dig en stunds stillhet och glöm vardagens stress och krav. Tillsammans mediterar vi i tystnad.

I S:t Petri kyrka hösten 2020

Onsdagarna 14/10, 21/10 och 28/10 kl 18.00–19.00

Meditationen passar både dig som har varit med tidigare och dig som vill pröva för första gången. Ingen föranmälan behövs, men har du inte varit med tidigare är du välkommen att boka en kort introduktion hos Andrea.

Tel 072-544 35 64, e-post: andrea.olming@svenskakyrkan.se

heliga danser

Vi dansar för glädje och gemenskap, rörelse och vila, samhörighet och andlig växt. Man behöver inte ha någon danserfarenhet. Alla är välkomna att vara med. I höst dansar vi utan handfattning och med avstånd. Ledare är Karin Fors, diplomerad danslärare i heliga danser. Anmälan och eventuella frågor till Karin, tel 0703-63 44 62, e-post: karin.fors@telia.com.

Torsdagen den 3 september 18.30-19.30 i Källna sockenstugas trädgård. Kläder efter väder.

Torsdagarna 1 oktober, 29 oktober och 26 november kl 18.30 i Källna kyrka.

Har du frågor som rör Kropp & Själ-aktiviteterna? Kontakta någon av oss!

Andrea Olming

Hannah Bok