Det här gör vi

Tillsammans hjälps vi åt att ta ansvar för att ytterligare minska smittspridning. Ev förändringar i restriktioner kan även komma att innebära förändringar i vårt program. Dessa kommer att annonseras på vår hemsida och Facebook-sida samt i predikoturerna i Helsingborgs Dagblad.

Barn- och familjeverksamhet

Vi vill erbjuda en trygg och skapande miljö. En plats där man alltid är välkommen och kan känna sig som hemma. Där var och en blir sedd och mött efter sina egna förutsättningar.

Ungdomar

Ibland är det mycket att fundera på. Då kan det kännas bra att komma till en plats där man kan känna sig som hemma och bli omtyckt för sin egen skull.

Musik & körer

Musiken i våra kyrkor har en stor och viktig roll. Musik berör oss på olika sätt. I allt från dop, vigsel och begravningar till musik vid gudstjänster och stora konserter. I vårt pastorat har vi fyra vuxenkörer och en barnkör. Välkommen till en kyrka nära dig – att njuta av musiken och låta dig bli berörd!

Vuxenverksamhet

Mötesplatser och aktiviteter för både kropp och själ

Ideellt arbete

Ingen kan göra allt, men tillsammans kan vi göra mycket!

Dop, konfirmation, vigsel & begravning

Vid livets viktiga skeden finns vi med dig.