Leva-vidare-grupp

I Leva vidare-gruppen inbjuds du att vara med i en enkel och kravlös gemenskap, där det finns plats för dig, din sorg, dina tankar och tårar.

Att förlora sin livskamrat, förälder eller ett barn förändrar livet för alltid. Vi står inför en alldeles ny situation i livet, både känslomässigt och praktiskt.

Hur orkar jag gå vidare? Var ska jag hitta kraften? Vad händer med mig?

Det finns inga givna svar och varje människas sorg är unik.

Sorg kan inte jämföras, men att få dela tankar och erfarenheter med varandra kan ändå vara en hjälp på vägen. Att möta andra som känner igen det man själv går igenom kan göra sorgen lättare att bära.

I Leva vidare-gruppen inbjuds du att vara med i en enkel och kravlös gemenskap, där det finns plats för dig, din sorg, dina tankar och tårar.

Start av nästa grupp

Hör gärna av dig till expeditionen och anmäl ditt intresse, så hör vi av oss när det är dags för nästa grupp.

Träffar

Vi träffas sammanlagt 6 gånger. 

Anmälan

Till vår expedition. Tel 0435-296 80. E-post: klippans.pastorat@svenskakyrkan.se

 Samtalsgruppen vänder sig till dig som har förlorat en anhörig. Det bör ha gått minst tre månader sedan dödsfallet innan du deltar. Har det gått längre tid är du också välkommen.

Du får bäst behållning om du deltar alla gånger. Det är särskilt viktigt att vara med vid första tillfället. Vi kommer att vara max 6 personer i gruppen.

Det kostar ingenting att vara med. Många arbetsgivare beviljar ledighet för deltagande.

Du är välkommen oavsett tro och livsåskådning. Om du inte vill eller kan delta i en grupp erbjuder vi även enskilda samtal.

Om du har tankar eller frågor kring Leva vidare-gruppen är du välkommen att höra av dig till någon av oss.