Foto: Johannes Frandsen/IKON

Vuxen-barn-grupper

En träffpunkt där vuxna och barn i alla åldrar från nyfödd kan komma för att leka, umgås och lära känna varandra.

Viktig information inför höstterminen 2020

Vi hoppas kunna starta upp våra Vuxen/barn – grupper i pastoratet under hösten som vanligt.

Vi måste dock följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför kommer vi begränsa antalet besökare efter lokalens kapacitet. Detta kan innebära att alla inte får plats alla gånger.

För att göra ert besök hos oss så bra som möjligt ber vi er hjälpa oss att göra detta genom att tänka på nedanstående.

Innan du besöker våra lokaler:

·      ALLA som besöker oss ska vara friska och helt symtomfria.

Under tiden du är i våra lokaler:

·      Ha en god handhygien.

·      Håll avstånd till de andra som finns i lokalen.

·      Vi kommer ha handsprit utplacerat som vi gärna ser att ni använder.

Vuxen-barn-gruppen är en träffpunkt dit vuxna och barn i alla åldrar från nyfödd och uppåt kan komma för att leka, umgås och lära känna varandra.

Vi serverar fika till självkostnadspris. Alla är hjärtligt välkomna, men barnen måste vara i sällskap med någon vuxen. Man kan komma och gå som man vill under öppettiderna

Petrigården, Klippan: Måndagar och fredagar kl 9.30–11.30

På måndagar kl 11.00-11.30 är det sångstund med fokus på rörelse för alla barn.
På fredagar har vi en kortare sångstund, därefter blir det pyssel anpassat efter barnen.

Östra Ljungby församlingsgård: Torsdagar kl 9.00–11.30

Musiklek för barn i alla åldrar kl 09.30-10.00