Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Välkommen till Svenska kyrkan Bollnäs pastorat, som består av fyra församlingar i Bollnäs kommun samt gemensamt kansli och kyrkogårdsförvaltning.

Bollnäs prästgård. Bild: Kristian Westin

Vi finns i prästgården!

Bollnäs pastorats kansli håller till i Bollnäs prästgård, Norra kyrkvägen 8.

Öppettider: Vardagar 9-12 och 13-15

Telefon: 0278-279 00

Jag önskar att vi kunde säga att kyrkan är fri från kränkningar. Men jag vet också att så inte är fallet. Jag har undertecknat uppropet #Vardeljus och jag känner vrede över de strukturer som tillåter att sådant fortfarande sker.

Ärkebiskopens uttalande med anledning av #vardeljus

Aktuellt från Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Prenumerera via RSS
Svenska kyrkan är en av landets största konsertarrangörer. Detta är på gång i Bollnäs pastorat just nu.

Kommande musikarrangemang i pastoratet

Lediga arbeten i Bollnäs pastorat

Bollnäs församlingshem är öppet året runt för konferenser och beställningar av olika slag. Lokaler i skilda storlekar, servering av kaffe och/eller mat.

Bollnäs församlingshem

Samtalstjänst i Bollnäs pastorat, för dig som hamnat i en livskris.

Någon som lyssnar – när du behöver det som mest

Samtalstjänst i Bollnäs pastorat, för dig som hamnat i en livskris.

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för
begravningsverksamheten inom Bollnäs pastorat

Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar för begravningsverksamheten inom Bollnäs pastorat