Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Välkommen till Svenska kyrkan Bollnäs pastorat, som består av fyra församlingar i Bollnäs kommun samt gemensamt kansli och kyrkogårdsförvaltning.

Bollnäs prästgård. Bild: Kristian Westin

Vi finns i prästgården!

Bollnäs pastorats kansli håller till i Bollnäs prästgård, Norra kyrkvägen 8.

Öppettider: Vardagar 9-12 och 13-15

Telefon: 0278-279 00

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Aktuellt från Svenska kyrkan Bollnäs pastorat

Prenumerera via RSS
Under tre dagar har Bollnäs pastorat visiterats av kontraktsprost Lars Nilsson.

Kontraktsprostens visitation gav pastoratet gott betyg

Under tre dagar har Bollnäs pastorat visiterats av kontraktsprost Lars Nilsson.

Hon har varit präst i Bollnäs församling i tio år. Nu är Ingrid Natander hela pastoratets nya kyrkoherde.

Ingrid är pastoratets nya kyrkoherde